Ο ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗ VENEZIA ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2023 11:45
Το παλάτι των Δόγηδων - Το καμπαναριό. Venezia Το παλάτι των Δόγηδων - Το καμπαναριό. Venezia

Πρόκειται για ανεπανάληπτη εκδρομή 5 ημερών (με 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ) από 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΕΩΣ 28/2/23). Πολύωρες στάσεις στον γυρισμό στην ΤΕΡΓΕΣΤΗ, στο ΖΑΓΚΡΕΜΠ, στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ με γενική ξενάγηση και με Σέρβο ξεναγό. Επίσης στα ΣΚΟΠΙΑ.


Περνώντας τον π. ΒΑΡΔΑΡΗ υπάρχει εμπορικός δρόμος με παζαριώτικα είδη. Στα πέριξ της ΒΕΝΕΤΙΑΣ 2 ΔΙΑΝ. Το επίκεντρο στη Venetia είναι η διάπλευση του ωραιότερου υδάτινου δρόμου στον κόσμο. Επίσης, στην Ελλ. Εκκλ. του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Πέφτει ΚΥΡΙΑΚΗ και ίσως λειτουργεί.

Πάντως είναι ευτύχημα ότι όλα τα αξιοθέατα είναι στο κέντρο. Μετά την εκκλησία, ενημέρωση μπροστά στην εκκλ. του ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ. Γεύμα, σύντομη πορεία μέχρι την PONTE DI REALTO (Γεφ. της Οάσεως) και ενημέρωση για διάφορα ψώνια. Ας μην ξεχνάμε ότι πέφτουμε στο ξακουστό ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ της ΒΕΝΕΤΙΑΣ. Είναι πολλά που δεν περιγράφονται. Θα τα απολαύσουμε ιδίοις όμμασι. Αποχαιρετούμε και τη SANTA LUCIA. Επιστροφή στο H/L, γεύμα και ΔΙΑΝ/ΣΗ. Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 27/2 αρχίζει ο γυρισμός. Το βράδυ άφιξη στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. ΤΡΙΤΗ 28/2 το βράδυ είμασθε στη ΛΑΡΙΣΑ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ και δηλώσεις συμμετοχής στον γραμματέα κ. Λ. Γερογιώκα, τηλ. 2410-237.155 και στον κ. Αχ. Καραλαριώτη 2413-012.951, κιν.: 6982-141.883. Προσωπική επαφή ΙΑΣΟΝΟΣ 43 - ΤΣΙΜΙΣΚΗ, 1ος ΟΡΟΦΟΣ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΡΩΙ 11.00-13.00 και 6.00-8.00 μ.μ.

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass