Οι απόστρατοι της Πυροσβεστικής έκοψαν πίτα

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2023 16:11

Μετά από τρία χρόνια λόγω της πανδημίας και των περιορισμών, οι απόστρατοι πυροσβέστες του Ν. Λάρισας συναντήθηκαν ξανά και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.
Προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση, έγινε απολογισμός των πεπραγμένων από τον πρόεδρο, Χαλκιά Χρήστο, και τον ταμία, Παπαντωνίου Γεώργιο, έλεγχος Εξελεγκτικής Επιτροπής, εγγραφή νέων μελών, και στη συνέχεια η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Έπειτα από ομόφωνη απόφαση των παρόντων μελών της Ένωσης εγκρίθηκε η ανανέωση της θητείας του Δ.Σ. για δύο ακόμα χρόνια.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους απευθύνοντας χαιρετισμό ο διοικητής της Δ.Π.Υ. Ν. Λάρισας, πύραρχος, Νίκ. Μητσογιάννης, εκπρόσωποι φορέων και βουλευτών, καθώς και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Π.Σ., Κων. Γιαννάκος, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη για διάφορα θέματα (οικονομικά, συνταξιοδοτικά κ.λπ.). Το νέο Δ.Σ. της ΕΑΠΣ ν. Λάρισας έχει ως εξής:
Πρόεδρος Χαλκιάς Χρήστος. Αντιπρόεδρος Βαιτσης Νικόλαος. Γεν. γραμματέας Μπέης Αθανάσιος. Ταμίας Παπαντωνίου Γεώργιος και μέλη: Κουτής Ευάγγελος, Μαραγκός Γεώργιος, Μακροβασίλης Βασίλειος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass