Εκοψαν πίτα οι γυναίκες του Πυργετού

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2023 17:43

Στον Πυργετό πραγματοποιήθηκε η πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Πυργετού σε καφετέρια στην πλατεία «Βάιου Μαλλιάρα».  Οι γυναίκες του Συλλόγου, έκοψαν την καθιερωμένη πίτα τους ανήμερα της Υπαπαντής, διότι στην Ορθόδοξη εκκλησία μας εορτάζεται η ημέρα της μητέρας.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης και η βουλευτής Ν.Δ. Ν. Λάρισας κ. Στέλλα Μπίζιου. Τον δήμαρχο Τεμπών συνόδευε ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιος Βλάχος. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο επικεφαλής της μείζονος παράταξης κ. Κώστας Κολλάτος και ο πρόεδρος της Κοινότητας Πυργετού κ. Αθανάσιος Λαΐνας.
Επίσης, τίμησαν την όμορφη εκδήλωση οι κυρίες του Πυργετού και της ευρύτερης περιοχής του Κάτω Ολύμπου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία του πατέρα Αλέξανδρου της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε χαιρετισμός και ευχές από την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών κ. Μαρία Ντάβα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass