ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΛΑΚΟΥ ΓΙΑ «ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ»…

Οικονομικό έλεγχο στα Σφαγεία Τυρνάβου ζητά ο Ροντούλης

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2014 20:33 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:09

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)

Παρέμβαση με την οποία ζητά να γίνει διαχειριστικός οικονομικός έλεγχος, στα Διαδημοτικά Σφαγεία Τυρνάβου –Λάρισας, επιχείρηση στην οποία ο Δήμος Τυρνάβου έχει την απόλυτη πλειοψηφία των μετοχών σε ποσοστό 93% περίπου, κάνει ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης  στο Δημοτικό Συμβούλιο «Δράση Πολιτών», κ. Στέλιος Ροντούλης.

Ο κ. Ροντούλης με δήλωσή του στην «Ε» θεωρεί ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες, για να προχωρήσει ένας νηφάλιος έλεγχος στην οικονομική διαχείριση της επιχείρησης.

Σημειώνει ακόμα ότι η ΔΕΣΠΤΑ αποτελεί για το Δήμο Τυρνάβου ένα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο, που ενδιαφέρει και άπτεται των οικονομικών συμφερόντων εργαζομένων, εκδοροσφαγέων, εμπόρων, κτηνοτρόφων, καταναλωτών και ευρύτερα των δημοτών.

Αναλυτικότερα στην επιστολή του  στην «Ε») αναφέρει:

«Ως γνωστόν, σε προηγηθέν Δημοτικό Συμβούλιο, ο απελθών δήμαρχος Τυρνάβου, κ. Νίκος Μαλάκος, κατέθεσε ότι βρέθηκε ο ίδιος στη δυσχερή θέση  να διαχειριστεί «πλαστά οικονομικά στοιχεία», σχετικά με την επιχείρηση των Σφαγείων.

Τούτου δοθέντος, η «Δράση Πολιτών» θεωρεί ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες, για να προχωρήσει ένας νηφάλιος έλεγχος στην οικονομική διαχείριση της επιχείρησης. Έτσι, αιτούμεθα προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΣΠΤΑ να μας ενημερώσει για τα οικονομικά δεδομένα της επιχείρησης ( επιστροφή ΦΠΑ, τιμολόγια, χρέη, οφειλές πελατών, κόστος λειτουργίας του κέτερινγκ, μισθοδοσία προσωπικού, κλπ. ), προκειμένου να αποκτήσουμε μια σφαιρική εικόνα, ως νέα Δημοτική Παράταξη, για την οικονομική βιωσιμότητα και τις προοπτικές της ΔΕΣΠΤΑ, σε ημέρα και ώρα που θα επιλεγεί από το νέο Δ.Σ., ύστερα από συνεννόηση μαζί μας.

Επιπροσθέτως, θα παρακαλούσαμε στην αιτούμενη ενημερωτική συνάντηση να παρίστανται, αφού προσκληθούν από το Δ.Σ., ο υπεύθυνος λογιστής της επιχείρησης και οι κύριοι Κυπαρίσσης Αντώνης  και Ζαρογιάννης Δημήτρης.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι το αίτημα μας θα ικανοποιηθεί άμεσα, καθόσον η ΔΕΣΠΤΑ αποτελεί για το Δήμο μας ένα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο, που ενδιαφέρει και άπτεται των οικονομικών συμφερόντων εργαζομένων, εκδοροσφαγέων, εμπόρων, κτηνοτρόφων, καταναλωτών και ευρύτερα των δημοτών.

Ένας τέτοιος οικονομικός οργανισμός πρέπει να εδράζεται σε μια κρυστάλλινη οικονομική διαχείριση και, τουλάχιστον, η  «Δράση Πολιτών» διαθέτει την πολιτική βούληση διασφάλισης της οικονομικής φερεγγυότητας της επιχείρησης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass