Επιτυχές το 4ο Χορευτικό Φεστιβάλ Τυρνάβου

Πλούσιες εκδηλώσεις τοπικών φορέων σε συνεργασία με τον Δήμο

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2023 13:00

ΤΥΡΝΑΒΟΣ
Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 4ο Χορευτικό Φεστιβάλ «Χορεύοντας την Αποκριά» που πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο και συγκεκριμένα στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου το διήμερο 18 και 19 Φεβρουαρίου.


Το διήμερο Φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου σε συνεργασία με τον Δήμο Τυρνάβου και την ΚΕΔΗΤ στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων για το Τυρναβίτικο Καρναβάλι 2023, άνοιξε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου με την εμφάνιση του νεοσύστατου τμήματος ενηλίκων Κρητικών Χορών του Συλλόγου και ακολούθησαν οι μικροί χορευτές που καταχειροκροτήθηκαν.
Στη συνέχεια το γνωστό συγκρότημα «Βουκολική Διαταραχή» έδωσε το σήμα για να ξεκινήσει ένα μεγάλο γλέντι με μικρούς και μεγάλους να χορεύουν στην πλατεία Τυρνάβου.
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου παρουσιάστηκαν χοροί από τους Συλλόγους του Τυρνάβου που εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε και απόλαυσε την εκδήλωση.
Οι Σύλλογοι που έλαβαν μέρος στο Φεστιβάλ ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου, ο Μορφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου, ο Ποντιακός Σύλλογος Τυρνάβου, ο Σύλλογος Αβδελλιωτών «Η Βασιλίτσα», ο Χορευτικός Όμιλος Τυρνάβου «Η Άμπελος», ο Σύλλογος «Γαϊτανάκι-Μπουρανί» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Ν. Πολιτείας Ευόσμου.
Από το 4ο Χορευτικο Φεστιβάλ στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου δεν έλειψαν ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, ο αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα Γεώργιος Σακούτσιος, ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Πόλη Που Θέλουμε» Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι, και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass