Αντίστροφη μέτρηση για την Agrothessaly

«Η ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΘ ΗELEXPO ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ» ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ * ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2023 13:20

Αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια της 13ης Πανελλήνιας Έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «Agrothessaly», την ερχόμενη Πέμπτη 2 Μαρτίου στη Λάρισα και στον χώρο της Σκεπαστής Αγοράς της Νεάπολης, βρέθηκε χθες το πρωί ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Παν. Νταή και τον project manager της διοργάνωσης εκ μέρους της ΔΕΘ Helexpo, Β. Σπύρου.

Ως γνωστόν, η έκθεση διοργανώνεται από τον Δήμο Λαρισαίων και τη ΔΕΘ Helexpo, ενώ οι διοργανωτές εκτιμούν ότι η έκθεση θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα από όλη τη χώρα.
Ο δήμαρχος ενημερώθηκε για τις πυρετώδεις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ήδη οι πρώτοι εκθέτες διαμορφώνουν τους χώρους τους. Μεγάλα αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμός καταφθάνει κάθε ώρα στους χώρους της Σκεπαστής, ενώ φέτος η Εκθεση θα αναπτυχθεί σε χώρο 25.000 τ. μ.
Σε δηλώσεις του ο Απ. Καλογιάννης, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η έκθεση θα είναι ιδιαίτερα πετυχημένη σε επίπεδο επισκεψιμότητας και συμμετοχής, ενώ σημείωσε πως τα οφέλη για την τοπική οικονομία θα είναι σημαντικά.
Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στη Λάρισα και η διοίκηση της ΔΕΘ Ηelexpo που μαζί με τον δήμαρχο θα παρουσιάσουν επίσημα σε συνέντευξη Τύπου, στο Δημαρχείο, το πρόγραμμα της Εκθεσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass