«Συνέπεια λόγων και έργων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2023 14:15

Τη Λάρισα επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός της χώρας και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου σε μια κατάμεστη αίθουσα, χειροκροτούμενος από χιλιάδες νεοδημοκράτες που κατέκλυσαν το κλειστό γήπεδο του ΕΑΚΛ, παρουσίασε το έργο της Νέας Δημοκρατίας την τελευταία τετραετία, καθώς και τα

χρονοδιαγράμματα για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και για αυτά που πρόκειται να μπουν στην ατζέντα της υλοποίησης. Συνοδευόμενος από μέλη του υπουργικού συμβουλίου, πραγματοποίησε επισκέψεις στο νομό και συναντήθηκε με φορείς. Ο πρώην πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας Χρήστος Καπετάνος, πάντα στο πλευρό του, ήταν παρών σε όλες τις συναντήσεις και επισκέψεις που πραγματοποίησε. Τελειώνοντας η ομιλία του Πρωθυπουργού, ο κ. Καπετάνος ευχαρίστησε όλες τις νεοδημοκράτισσες και τους νεοδημοκράτες για την ηχηρή παρουσία τους, δηλώνοντας πως « ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τους πολίτες του νομού μας, έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας. Νέα Δημοκρατία είναι η εγγύηση συνέχειας, συνέπειας, σταθερότητας. Είμαστε όλοι παρόντες, για να καταστήσουμε τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επικείμενες εκλογές και να κάνουμε πράξη το όραμα και το πρόγραμμά μας για την επόμενη τετραετία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass