Εξόρμηση εφέδρων στο ΚΕΟΑΧ

ΓΙΑ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2023 16:07

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί ξεκίνησαν για φέτος τις εξορμήσεις κατόπιν πρωτοβουλίας του ΣΕΑΝ Λάρισας, με διανυκτέρευση στο ΚΕΟΑΧ το διήμερο 25-26 Φεβρουαρίου 2023, όπου έκοψαν την πίτα τους, παρουσία του γενικού γραμματέα της ΑΠΟΕΑ Θρασύβουλου Λαδόπουλου, του μέλους της Ε.Ε. επιτροπής της ΑΠΟΕΑ και πρόεδρου του ΣΕΑΝ Καρδίτσας Ιωάννου Ντενησιώτη, του μέλους του ΚΔΣ της ΑΠΟΕΑ και προέδρου του ΣΕΑΝ Λάρισας Μιχαήλ Φωκά, συναδέλφων από τους ΣΕΑΝ Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Ρεθύμνου, Σερρών και Φωκίδας.
Κατά την παραμονή τους παρακολούθησαν διαλέξεις από εκπαιδευτή του ΚΕΟΑΧ, αλλά και τον ανθυπολοχαγό ε.α. (Ε.Δ.) Δημήτρη Λάναρη, που αφορούσαν χρήση υλικών και τεχνικών για επιβίωση σε χιονοσκεπές και αλπικό περιβάλλον, όπως επίσης διάλεξη του έφεδρου υπίλαρχου Γιάννη Κάλυμνου περί της Διοικητικής Μέριμνας μίας επιλαρχίας Μέσων - Αρμάτων, και του έφεδρου υπολοχαγού (Π.Ζ.-Ε.Δ.) Ευστάθιου Κουτσουράκη για την εμπειρία του ως εκπαιδευτή στο πρόγραμμα που ανέπτυξαν το 2022 οι ΣΕΑΝ της Αττικής.
Αναμνηστικές πλακέτες απονεμήθηκαν στον εκπρόσωπο του ΚΕΟΑΧ από τους προέδρους των ΣΕΑΝ Λάρισας και Καρδίτσας και τον εκπρόσωπο του ΣΕΑΝ Αθηνών, ο οποίος παρέδωσε και μία ελληνική σημαία.
Το φλουρί της βασιλόπιτας το έτυχε ο έφεδρος υπολοχαγός Γεώργιος Αγγλογάλλος. Το έπαθλο, ένα τάμπλετ, προσφορά της ΑΠΟΕΑ, αποδόθηκε στον τυχερό συνάδελφο από τον γεν. γραμματέα της ΑΠΟΕΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass