Νέο εργαστήριο πληροφορικής

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΑΠΠΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2023 13:30

Εργαστήριο πληροφορικής δημιουργήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Ζαππείου, με τη συμβολή του προέδρου Σπύρου Καλέτσιου και των μελών της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κιλελέρ.


Τόσο η διευθύντρια του σχολείου Ήλια Nανού καθώς και ο Σύλλογος Διδασκόντων εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και σε επιστολή τους σημειώνουν μεταξύ άλλων τα εξής: «Είναι αδιαμφισβήτητο ότι το εργαστήριο αυτό έχει σημαντική αξία για την εκπαίδευση των παιδιών, καθώς τους παρέχει τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με την τεχνολογία και την πληροφορική από μικρή ηλικία. Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές και οι μαθήτριες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σημαντικές δεξιότητες που τους βοηθούν στη σχολική τους πορεία, αλλά και στην καθημερινότητά τους. Τα παιδιά είναι πραγματικά ενθουσιασμένα γιατί τώρα μπορούν να ανακαλύψουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας και να βελτιώσουν τις γνώσεις τους. Είναι ιδιαίτερα αξιέπαινο το γεγονός ότι αναγνωρίσατε τη σημασία της πληροφορικής στην εκπαίδευση των παιδιών και επενδύσατε στο μέλλον τους. Είστε ένα εξαιρετικό παράδειγμα για την κοινότητά μας και η δουλειά σας δείχνει πόσο πολύ σας ενδιαφέρει η εκπαίδευση των παιδιών μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass