Σύσκεψη Δήμου – φορέων στον Αμπελώνα

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2014 20:43 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:14

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)

Συνάντηση εκπροσώπων της  δημοτικής αρχής Τύρναβου  και συγκεκριμένα της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρούλας Σαρλατζή – Ζαχαράκη, του Αντιδημάρχου Αμπελώνα κ. Κώστα Χρυσοβέργη και της προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Ε. Αμπελώνα κ. Τασούλας Νταλαμπέκα. Συμμετείχαν επίσης δημοτικοί  και τοπικοί σύμβουλοι. Στη συνάντηση  που κύρια αντικείμενα ήταν ο πολιτισμός, η  καλή λειτουργία των σχολείων και η κοινωνική συνοχή, έλαβαν μέρος εκπρόσωποι  περίπου δεκατεσσάρων συλλόγων και φορέων που δραστηριοποιούνται στην Δημοτική Ενότητα Αμπελώνα.

Στη συνάντηση, που  έγινε σε άριστο κλίμα, αποφασίστηκε από κοινού να γίνονται παρόμοιες συναντήσεις στο μέλλον με σκοπό τον κοινό συντονισμό του Δήμου και των συλλόγων και οργανώσεων της Δ.Ε. Αμπελώνα.

Οι σύλλογοι που  συμμετείχαν ήταν «Αρωγή» γυναικών Αμπελώνα και Βρυοτόπου, αιμοδοτών «Η Ελπίδα», Κρυοβρυσιωτών, Απανταχού αποδήμων Σκαμνιωτών «Ο Όλυμπος», Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Δελερίων, Γεωργικός. Όλοι  οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων όλων των βαθμίδων και αντιπροσωπεία των  χορευτικών της Δ.Ε. Αμπελώνα.

Τέλος  στις προθέσεις της δημοτικής αρχής είναι να γίνουν παρόμοιες συναντήσεις και με τους υπόλοιπους συλλόγους  της Δ.Ε. Αμπελώνα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass