Διαγωνίστηκαν για τη Βαλκανική Ολυμπιάδα της Φυσικής

ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2023 16:32

Πραγματοποιήθηκε χθες στη Λάρισα ο 33ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου (Β’ φάση) στο 8ο ΓΕΛ. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν οι μαθητές του Λυκείου οι οποίοι είχαν διακριθεί στην Α’ Φάση του διαγωνισμού.

Επισημαίνεται ότι οι τρεις πρώτοι μαθητές της Β' Λυκείου και ο πρώτος μαθητής της Α' Λυκείου προκρίνονται στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Φυσικής 2023 και οι πρωτεύοντες μαθητές κάθε τάξης θα βραβευθούν σε ειδικές εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια. Στους διαγωνιζομένους απηύθυναν χαιρετισμούς το μέλος του κεντρικού Δ.Σ. της ΕΕΦ κ. Μαλάκος Σταμάτης, ο πρόεδρος του παραρτήματος της ΕΕΦ κ. Ιωαννίδης Δημήτριος και το μέλος του παραρτήματος της ΕΕΦ κ. Τανός Ηλίας. Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών ευχαριστεί με ανακοίνωσή της και συγχαίρει τους μαθητές και τους γονείς τους για τη συμμετοχή τους και τους εύχεται καλά αποτελέσματα και κάθε πρόοδο. Ευχαριστεί επίσης τον αν. διευθυντή Β/θμιας Λάρισας κ. Νίκολαο Ζέρβα, τον αν. διευθυντή του 8ου ΓΕΛ Λάρισας κ. Νικόλαο Πέτρου και όλους τους εθελοντές καθηγητές που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass