Μαθήματα οικονομίας και βιώσιμης ανάπτυξης

ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2023 16:12

Ημερίδα για θέματα βιώσιμης ανάπτυξης πραγματοποίησε το 1ο ΕΠΑΛ Ελασσόνας στην αίθουσα Προώθησης Τοπικού Πολιτισμού (Πρώην Ωδείο) του Δήμου Ελασσόνας.  Την ημερίδα οργάνωσαν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές και μαθήτριες του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» και παρακολούθησαν μαθητές/-τριες και εκπαιδευτικοί του σχολείου.
Στόχος της ενημερωτικής ημερίδας ήταν η ανάδειξη της κλιματικής κρίσης και του περιβάλλοντος ως μία από τις πολιτικές προτεραιότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Η δασολόγος κ. Τσουρλή Βασιλική και ο περιβαλλοντολόγος κ. Βούρος Παναγιώτης, ως ομιλητές, στις εισηγήσεις τους αναφέρθηκαν σε θέματα Κυκλικής Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, Περιβαλλοντικές Έννοιες, Προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Επίσης συζήτησαν με τους μαθητές/-τριες αναφορικά με απορίες και προτάσεις αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης σε τοπικό, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Στην έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμα - χαιρετισμός από τον εκπρόσωπο του ευρωβουλευτή κ. Ν. Ανδρουλάκη, καθώς και βίντεο - παρουσίαση σχετικά με την κλιματική αλλαγή που δημιούργησε η παιδαγωγική ομάδα του προγράμματος «Σχολεία Πρέσβεις του Ε.Κ.».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass