Δρομολογείται λύση για νερό στο Βοτανοχώρι

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2014 23:49 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:22

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του πρώην  αν. υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας  κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, μετά το δημοσίευμα της «Ε» για το πρόβλημα της ύδρευσης και άρδευσης του οικισμού Βοτανοχωρίου του Δήμου Τύρναβου.

Η παρέμβαση του πρώην υπουργού στο Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων υπήρξε καταλυτική, έτσι χθες  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Ειδική Γραμματεία του ΥΠΑΑΤ  με τον Γραμματέα κ. Δημήτρη Ιατρίδη, τον κ. Μάξιμο Χαρακόπουλου, τον δήμαρχο Τύρναβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση , τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Κώστα Κουλιό και από πλευράς κατοίκων του Βοτανοχωρόυ τους κ. Γιώργο Σαλτδίδη και Δημήτρη Σαλτζίδη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε λεπτομερής ενημέρωση  για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Βοτανοχωρίου, αγρότες και κυρίως κτηνοτρόφοι που δραστηριοποιούνται στον οικισμό με πάνω από 15.000 αιγοπρόβατα.

Μάλιστα ο Ειδικός Γραμματέας ανακοίνωσε ότι στη νέα προγραμματική περίοδο που αρχίζει την 1-1- 2015 θα δοθεί  ιδιαίτερη βαρύτητα στα αρδευτικά έργα, όπως είχε δρομολογήσει στη θητεία του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Δεσμεύτηκε μάλιστα στην πρώτη πρόταση για αρδευτικά έργα που αναμένεται εντός του πρώτου εξαμήνου του 2015 να ενταχθεί και το αρδευτικό του Βοτανοχωρίου, αρκεί ο Δήμος Τύρναβου να έχει εγκαίρως   μεριμνήσει για την εκπόνηση της σχετικής μελέτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τόσο ο δήμαρχος Τύρναβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κώστας Κουλιός  διαβεβαίωσαν  ότι ο Δήμος Τυρνάβου θα προβεί άμεσα στην εκπόνηση της μελέτης.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, μιλώντας στην «Ε» ο π. υπουργός και βουλευτής κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία της όλης διαδικασίας, εξέφρασε την ικανοποίησή του  για τη θετική αυτή εξέλιξη  σημειώνοντας με έμφαση ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να κινηθούν με  ταχύτητα για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου για τον οικισμό του Βοτανοχωρίου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass