«Για ένα κράτος δίκαιο και αποτελεσματικό, δίπλα στον πολίτη»

ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ, ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΠ. ΠΕΚΑΣ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2023 10:30

Παρουσία πλήθους κόσμου που τον τίμησε με την παρουσία του πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση – ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Απόστολου Πέκα, στον Τύρναβο, την πόλη από όπου έλκει την καταγωγή του.


Συγκινημένος από την ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμά του, ο νεαρός πολιτικός μηχανικός ανέφερε στη σύντομη ομιλία του ότι επέλεξε να ξεκινήσει αυτόν τον κύκλο της προεκλογικής του εκστρατείας από τον Τύρναβο, που έχει αποδείξει την προοδευτικότητα και την αγωνιστικότητά του, δίνοντας μάχες για τη Δημοκρατία. «Στέλνουμε και από εδώ το μήνυμα της νίκης, υπογράφουμε το «Συμβόλαιο Αλλαγής» που εξήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας, για να φέρουμε τη δημοκρατική, προοδευτική διακυβέρνηση και να δημιουργήσουμε μια χώρα με Ασφάλεια, Προοπτική και Δικαιοσύνη», τόνισε ο Απόστολος Πέκας. Ο ίδιος επισήμανε ότι «οι πολίτες δεν αντέχουν πλέον να ζουν αυτήν τη δυστοπία, τη μαυρίλα και τη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας που προκάλεσε η βίαιη προσαρμογή από το 2010 μέχρι σήμερα εξαιτίας των απανωτών κρίσεων, οικονομικών, υγειονομικών, ενεργειακών και άλλων. Οι πολίτες αισθάνονται θυμό και οργή, καθώς ζουν από τύχη, τη στιγμή που γεμίζουν μόνο οι τσέπες των λίγων και εκλεκτών του μητσοτακισμού, της οικογενειοκρατίας, της διαφθοράς και της ρεμούλας». Κατέληξε τονίζοντας ότι «στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα δώσουμε την ηχηρή απάντηση ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ότι μπορούμε να φτιάξουμε ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη, ότι θα πετύχουμε την πολιτική αλλαγή και θα φέρουμε παντού τη Δικαιοσύνη». Μεταξύ των παρισταμένων στην εκδήλωση ήταν ο συνυποψήφιος του Απόστολου Πέκα, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Γιάννης Καριπίδης και οι πρώην δήμαρχοι Τυρνάβου, Δημήτρης Κουγιώνης και Παναγιώτης Σαρχώσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass