Συμπαράσταση στους αγρότες

ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2023 10:45

«Οι αγρότες έχουν το δίκιο με το μέρος τους», τονίζει η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ, που σε ανακοίνωσή της χαιρετίζει και στηρίζει την αγροτική κινητοποίηση επισημαίνοντας:
«Τα αιτήματά τους για αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, μείωση του κόστους παραγωγής είναι δίκαια γιατί είναι αυτά που μπορούν να τους εξασφαλίσουν μια αξιοπρεπή ζωή για αυτούς και τις οικογένειές τους.

Η κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματά τους και να σταματήσει να ακολουθεί την πολιτική του «διαίρει και βασίλευε». Η ίδια η πείρα δείχνει ότι μόνο με τη μαχητική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μέσα από τους Αγροτικούς Συλλόγους και τις Ομοσπονδίες, την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, την κοινή δράση με τους εργαζόμενους και τους βιοπαλαιστές της πόλης, μπόρεσαν να αποσπάσουν κάποιες κατακτήσεις. Τέτοιες κατακτήσεις για παράδειγμα υπήρξαν στην Αγιά. Η συμπόρευση με το ΚΚΕ στον αγώνα αλλά και στις εκλογές είναι η μόνη σίγουρη λύση για να δώσουν τη μάχη από καλύτερες θέσεις. Με το ΚΚΕ λοιπόν, γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ μετράει και ενοχλεί. Η ενίσχυσή του παντού είναι πραγματική συμβολή στον αγώνα για την υπεράσπιση του εισοδήματος, για να μείνει η αγροτιά στον τόπο της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass