Κρατά την έδρα στη Λάρισα ο Βελόπουλος

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2023 16:00

Όπως και στην εκλογική αναμέτρηση του 2019, έτσι και σε αυτήν που έγινε στις 21 Μαΐου του 2023,

ο επικεφαλής του κόμματος «Ελληνική Λύση» Κυριάκος Βελόπουλος κρατάει την έδρα του Νομού Λάρισας, στην οποία εκλέχθηκε με το σύνολο των σταυρών του κόμματος. Υπενθυμίζουμε ότι ο Βελόπουλος είχε να επιλέξει την έδρα εκτός του Νομού Λάρισας, στον Ν. Αχαΐας και στην Α’ Θεσσαλονίκης. Σε γραπτή δήλωσή του ανέφερε τα ακόλουθα: «Μετά από πολλή σκέψη και λόγω της υπέρμετρης αγάπης που τρέφω για τη Λάρισα, αποφάσισα να κρατήσω την έδρα στον νομό. Πρέπει να επισημάνω το μεγαλείο ψυχής που επέδειξε η πρώτη σε σταυρούς στον Νομό Λάρισας Κοντογιάννη Χριστίνα. Ακούγοντας την απόφασή μου και δίχως καμία αντίδραση ή αντίρρηση, μου επισήμανε ότι το κοινό καλό είναι πάνω από οποιαδήποτε καρέκλα. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή για τα ελληνικά χρονικά αυτή η αξιακή συμπεριφορά, διότι αποδεικνύει ότι η Ελληνική Λύση δεν κυνηγά καρέκλες, αλλά επιδιώκει το καλό της πατρίδας, της Ελλάδας και των Ελλήνων. Την ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου γι’ αυτήν τη συμπεριφορά, που δείχνει τον δρόμο για όλους τους Έλληνες και όλα τα μέλη της Ελληνικής Λύσης».ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ
Την πληροφορία πριν τη δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου έκανε γνωστή η Χριστίνα Κοντογιάννη με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ο αγώνας συνεχίζεται και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση. Το ποσοστό μας στη Λάρισα πρέπει να ανέβει, γιατί η Ελληνική Λύση είναι το μόνο πατριωτικό κόμμα και η μόνη πραγματική λύση για την πατρίδα μας! Είναι τιμή μου που ο πρόεδρός μας, κ. Κυριάκος Βελόπουλος, σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση επέλεξε να πάρει την έδρα της Λάρισας! Αυτό μας κάνει πιο δυνατούς και πρέπει να αποδείξουμε τι αξίζουμε. Για μια δική μας Ελλάδα». Να υπενθυμίσουμε ότι η Βουλή που θα σχηματιστεί δεν θα... μακροημερεύσει, καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα διενεργηθούν εκ νέου εκλογές τις επόμενες εβδομάδες -με πιθανότερη ημερομηνία την 25η Ιουνίου.
Η σύσταση της λίστας των 300 δεν αναμένεται να αλλάξει δραματικά, καθώς οι επόμενες εκλογές θα διεξαχθούν με λίστα και χωρίς σταυροδοσία. Ωστόσο, θα υπάρξουν αλλαγές, καθώς η επόμενη εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί με ενισχυμένη αναλογική, που δίνει μπόνους έως 50 εδρών στο πρώτο κόμμα και οι βουλευτές θα προκύψουν όχι με σταυρό προτίμησης από τους ψηφοφόρους, αλλά με βάση τη λίστα των υποψηφίων που θα έχουν καταρτίσει τα κόμματα. Τέλος, για τις επόμενες εκλογές, αν πραγματοποιηθούν στις 25 Ιουνίου, δεν είναι δεσμευτικό ότι θα κρατήσει την έδρα στον Νομό Λάρισας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass