Μετά το «βατερλό» του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ... υπερκομματικός!»

ΘΑΝ. ΜΑΜΑΚΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2023 14:06

«Πενήντα μόλις ημέρες αφότου ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πανηγυρικά με κάθε

επισημότητα τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Απόστολο Καλογιάννη, ο δήμαρχος Λαρισαίων, τρομοκρατημένος από το εκλογικό “βατερλό” του ΣΥΡΙΖΑ, σπεύδει να πάρει αποστάσεις από το κόμμα που τον ανέδειξε, τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και τον θεωρεί «σημαία» του στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς είναι ο επικεφαλής της κίνησής του στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ)» δηλώνει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος και σημειώνει: «Αφού συμμετείχε σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καλογιάννης δηλώνει τώρα ότι η Αυτοδιοίκηση είναι πάνω και πέρα από κόμματα κι ο ίδιος υπερκομματικός, βλέποντας το κόμμα που τον στήριξε να αποτελεί εμπόδιο πλέον για τις επιδιώξεις του.
Σέβομαι τα ιδεολογικά πιστεύω του καθενός. Αυτό που δεν μπορώ να ανεχτώ και δεν μπορεί να το ανεχτεί κι ο λαός της Λάρισας είναι ο τυχοδιωκτισμός και οι «κωλοτούμπες». Το «όπου φυσάει ο άνεμος».
Ο καιροσκοπισμός για την καρέκλα. Ένας καιροσκοπισμός που παραπέμπει σε παλαιοκομματισμό, όπως άλλωστε και τα ρουσφέτια, η εξαγορά στήριξης με διορισμούς σε θέσεις ευθύνης, οι ευκαιριακές συγκλίσεις. Ας δει ο λαός της Λάρισας ποιος διοικεί την πόλη. Και με ποιες μεθόδους επιθυμεί να διατηρήσει τον θώκο του, τώρα που το έδαφος που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια χάνεται κάτω απ’ τα πόδια του».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass