Περιοδεία Ελενας Κουντουρά στην Αγιά

ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2023 14:30

Επίσκεψη στην Αγιά, ενόψει των Εθνικών εκλογών, πραγματοποίησε χθες το πρωί η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., πρώην υπουργός Τουρισμού, κ. Έλενα Κουντουρά.

Η κ. Κουντουρά περιόδευσε στην εμπορική αγορά της κωμόπολης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εμπόρους, καταστηματάρχες και πολίτες. Ακολούθησε, στο Δημαρχείο, εθιμοτυπική συνάντηση με τον δήμαρχο, Αντώνη Γκουντάρα, όπου στη σύντομη κουβέντα τους αναφέρθηκαν σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα. Εκτενέστερη συζήτηση είχαν την ευκαιρία να κάνουν στην παραλία της Σωτηρίτσας, όπου υπήρξε προγραμματισμένη συνάντηση της κ. Κουντουρά με τουριστικούς φορείς της περιοχής. Εκεί, τέθηκαν προβλήματα του τουριστικού κλάδου από τον δήμαρχο Αγιάς, τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πολιτισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νίκο Ντάγκα, τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Επαγγελματιών Παραλιακής Ζώνης, Δημήτρη Ηλιάδη, Βασίλη Μπέμπη και Νικολέτα Μπάτσικα, τον πρόεδρο του Συλλόγου Αγιοκάμπου Θέμη Γκαραβέλη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρήσεων Βελίκας και Σωτηρίτσας Δημήτρη Τζουβάρα, τον διοικητή του Λιμενικού Σταθμού Αγιοκάμπου Χρήστο Αντωνίου και τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς Μιχάλη Κουπατσιάρα. Ενεργή παρουσία στη συζήτηση είχαν οι υποψήφιοι βουλευτές Βασίλης Κόκκαλης, Ζωή Ακριβούλη και Παναγιώτης Νταής. Αργά το απόγευμα, η κ. Κουντουρά μίλησε σε συγκέντρωση φίλων του κόμματος στη Μελιβοία.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass