Οι 68άρηδες του Β’ Γυμνασίου Αρρένων

ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2023 11:48 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Ιουν 2023 12:32

Ιστορική επιτυχία σημείωσε το αντάμωμα των 68άρηδων του Β’ Γυμνασίου Αρρένων Λαρίσης. Πενήντα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους το 1973, η συνάντηση της 16ης Ιουνίου κατέληξε διεθνής. Συμμαθητές από τη Λάρισα, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Λαμία, τα Τρίκαλα, τον Βόλο, αλλά κι από Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες, συνέρρευσαν με πολύ υψηλά ποσοστά συμμετοχής. Ήταν σχεδόν όλοι εκεί. Στο «Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο», συνεπείς στο ραντεβού, για το οποίο είχαν ενημερωθεί, περίπου 3 μήνες νωρίτερα. Στην πρώτη επαφή, οι αγκαλιές και τα φιλιά συνοδεύτηκαν από λαϊκά άσματα της δεκαετίας ‘65-‘75.
Η Οργανωτική Επιτροπή έκανε μεγάλη προσπάθεια, ο συντονισμός ήταν άριστος. Ήταν άπαντες ενημερωμένοι. Είχαν στείλει όλοι τα απαραίτητα στοιχεία τους και το σπουδαιότερο όλων είχαν στείλει τις φωτογραφίες τους. Έτσι, με πολλή επιμέλεια, εκτυπώθηκε λεύκωμα, το οποίο μοιράστηκε στο τέλος της εκδήλωσης.
Ήταν εκεί και όσοι μπορούσαν, από τους καθηγητές τους. Οι απόφοιτοί τους περιέβαλαν με αγάπη και τους έδειξαν τον σεβασμό τους. Τονίστηκε η εκτίμηση στο πρόσωπό τους και αναδείχθηκε η καθοριστική συμμετοχή των καθηγητών στην εξέλιξη όλων. Τους ευχαρίστησαν και τους απένειμαν τιμής ένεκεν, αναμνηστικές πλακέτες.
Όμως, η βραδιά είχε και μία καινοτομία. Παρουσιάστηκαν γεγονότα και δρώμενα, που έλαβαν χώρα στη Λάρισα, κατά τη διάρκεια των μαθητικών τους χρονών. Στην οθόνη του «Χατζηγιάννειου» έγινε παρουσίαση φωτογραφιών και κειμένων, με κύρια πηγή το αρχείο της εφημερίδας «Ελευθερία» και θέματα από τα χρόνια της φοίτησής τους. Οι εικόνες συνοδεύτηκαν από τραγούδια για τη Λάρισα και την ομάδα της, την ΑΕΛ.
Η εκδήλωση ήταν συγκινητική και την παρακολούθησαν όλοι με ευλάβεια, με απόλυτο σεβασμό και με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Στη συνέχεια, στο «Εν Λαρίση» ακολούθησε γλέντι. Η εξαιρετική ορχήστρα, τα κρασιά, το λεύκωμα, οι αναμνηστικές πλακέτες και κάθε άλλο έξοδο, το οποίο προέκυψε, ήταν όλα προσφορές συμμαθητών. Ήταν πράγματι μία υπέροχη μέρα και νύχτα, μία ξεχωριστή συνάντηση συμμαθητών!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass