Αποσύρεται ο Νίκος Ράπτης από το κόμμα για τα ζώα

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2023 8:50

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή και από την ηγεσία του κόμματος για τα ζώα, που αποτελούσε μέλος του κόμματος «Πράσινο & Μωβ», ανακοίνωσε ο Λαρισαίος εκπαιδευτικός Νίκος Ράπτης.


Σε δήλωσή του ο Λαρισαίος πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ράπτης ανέφερε τα εξής: «Το αποτέλεσμα του «Πράσινο & Μωβ» είναι εξευτελιστικό πέραν πάσης προσδοκίας. Προφανώς απορρίφθηκε από το εκλογικό σώμα και η ιδέα ακόμα πως τα ζητήματα της βιωσιμότητας αξίζει να συζητούνται στην κεντρική πολιτική σκηνή και πάντως ότι αυτό θα πρέπει να γίνεται από έναν αυτόνομο πολιτικό-κομματικό πόλο. Το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να λάβουμε δύσκολες, υπαρξιακές αποφάσεις. Ευχαριστώ πάντως τις λίγες και τους λίγους που επέλεξαν να μας ψηφίσουν».
Σε νεότερη δήλωσή του ανέφερε τα ακόλουθα: Σε ό,τι με αφορά, αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα τελειώνει την ενασχόλησή μου με την κομματική πολιτική, σε κάθε επίπεδο. Θα συνεχίσω να λέω τις απόψεις μου ως ελεύθερος πολίτης. Η απόρριψη στο πρόσωπό μου ήταν μαζική και ηχηρή, ακόμη και στον χώρο όπου κινούμαι οικογενειακά και επαγγελματικά. Στην πολιτική, αυτά τα μηνύματα οφείλεις να τα ακούς. Ο βιολογικός παράγοντας δεν μου επιτρέπει να το κάνω παραμένοντας στον στίβο. Παραιτούμαι από κάθε θέση στο Κόμμα για τα Ζώα. Θα συνεχίσω να στηρίζω το κόμμα ως πολίτης. Το επόμενο διάστημα θα παραδώσω στην αναπληρώτρια επικεφαλής Λυδία Καβέ και όσες/όσους θελήσουν να συνεχίσουν αυτό το εγχείρημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass