40άρισε ο Πολιτιστικός Μεταξοχωρίου

Οργανώνει πλούσιες εκδηλώσεις για τα γενέθλια του και το 1ο Ανταάμωμα συγχωριανών και φίλων * Ποιοι εκλέχθηκαν στο νέο Δ.Σ.

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2023 16:35

ΑΓΙΑ  (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεταξοχωρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων από την ίδρυσή του, διοργανώνει μια σειρά καλοκαιρινών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, στο Μεταξοχώρι, το πρόγραμμα των οποίων έχει ως εξής:
Τετάρτη 19 Ιουλίου: Στον προαύλειο χώρο του Προφήτη Ηλία, μετά τον Εσπερινό, η Χορωδία του Π.Ε.Σ. Μεταξοχωρίου, υπό την διεύθυνση της Φανής Πολυμέρου, θα τραγουδήσει τραγούδια για τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης με τη συνοδεία του Νίκου Γρίβα στην κιθάρα και του Βαγγέλη Τσιαπλέ στα  παραδοσιακά όργανα. Θα διαβαστούν αποσπάσματα από το βιβλίο «Σμύρνη Περίκαλλη και Χιλιοτραγουδισμένη» από την θεατρολόγο – ηθοποιό Θεοδώρα Μουκούλη.
Πέμπτη 20 Ιουλίου: Στις 7:30 μ.μ., στη κάτω πλατεία, ο Δημοσθένης Χαρούλης «Παραμυθάς Αίσωπος» θα διηγηθεί στα παιδιά διδακτικά παραμύθια και θα παίξουν διασκεδαστικά παιχνίδια.
Στις 9:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία μικροί και μεγάλοι θα χορέψουνε σε ρυθμούς ZUMBA με τη Νατάσα Αλεξάνδρου.
Τρίτη 25 Ιουλίου: Μετά τον Εσπερινό στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στον προαύλειο χώρο, η Βυζαντινή Χορωδία «Θεσσαλοί Μελωδοί» θα ψάλει υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτη και καθηγητή Γεωργίου Λεμονόπουλου.
Παρασκευή 28 Ιουλίου: 1ο Αντάμωμα Μεταξοχωριτών (και φίλων), στην πλατεία, με την ορχήστρα του Κώστα Κωστούλη. Μια βραδιά με παραδοσιακό πρόγραμμα, και όχι μόνο, στις 9:00 το βράδυ.
Παρασκευή 4 Αυγούστου: Η καθιερωμένη εκδήλωση για την πανσέληνο του Αυγούστου «Έχει φεγγάρι απόψε και είναι ωραία», στις 9:30μμ, στον Προφήτη Ηλία με μελωδικό πρόγραμμα, την Λουκία Κέλλερ στη φωνή και τον Κοσμά Λαπατά στο πιάνο.
Δευτέρα 7 Αυγούστου: Παρουσίαση του βιβλίου «Κατοχή και Εμφύλιος στην επαρχία Αγιάς» από τον Βαγγέλη Γεωργά στην αυλή του Παρθεναγωγείου στις 9:00 το βράδυ.
Πέμπτη 10 Αυγούστου: Disco Party με τον dj Giannis Kallimanis στην κάτω πλατεία, στις 9:00 το βράδυ.
Επίσης, στο πλαίσιο της δράσης του πραγματοποιεί προβολές θερινού κινηματογράφου, κάθε Τρίτη, στις 9:00 μ.μ., στην αυλή του παλιού Παρθεναγωγείου και ακολουθούν τα εξής:
Να σημειωθεί ότι λίγο πριν το καλοκαίρι ο Σύλλογος πραγματοποίησε εκλογές από τις οποίες αναδείχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με την εξής σύνθεση: Βίκυ Δεληαργύρη (πρόεδρος), Ιωάννης Πατσιαβούρας (αντιπρόεδρος), Γεωργία Γκοντικούλη (γεν. γραμματέας), Ελένη Τσικρίκη (ταμίας), Θεόδωρος Σουλιώτης (υπεύθυνος Πολιτιστικών), Έλλη Αμπελακιώτη, Χριστίνα Κελεπούρη (τακτικά μέλη).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass