Νέο καταφύγιο για αδέσποτα στο Μακρυχώρι

ΑΠΟΚΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2023 16:56

Δημοπρατείται την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου το έργο «κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Τεμπών», που θα κατασκευαστεί στα παλαιά σφαγεία της Κοινότητας Μακρυχωρίου, συνολικού προϋπολογισμού 460.000,01 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και ιδίους πόρους του Δήμου Τεμπών.


Το καταφύγιο θα αποτελείται από δύο κτίρια.
Το πρώτο κτίριο στο υφιστάμενο κτίριο του Σφαγείου Μακρυχωρίου, εμβαδού 274,81 τ.μ., στο οποίο -αφού διαμορφωθεί κατάλληλα- θα στεγαστούν οι υπηρεσίες διοίκησης και ιατρείου.
Το δεύτερο είναι νέο κτίριο, εμβαδού 120,15 τ.μ., στο οποίο θα στεγαστούν οι χώροι φιλοξενίας ζώων, χωρητικότητας 20 κελιών. Τα φιλοξενούμενα ζώα, εκτός του ατομικού κελιού ανάπαυσης – ύπνου, θα έχουν τη δυνατότητα εκτόνωσης σε ατομικό υπαίθριο χώρο (προαυλισμό).
«Ο Δήμος κερδίζει ακόμα ένα μεγάλο στοίχημα, επιλύοντας με την κατασκευή του Κυνοκομείου ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής. Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών.
Το συγκεκριμένο έργο επιβεβαιώνει τη συνέπεια της Δημοτικής Αρχής για ένα οργανωμένο, με μακροπρόθεσμο χαρακτήρα σύστημα περίθαλψης των τετράποδων», δηλώνει ο δήμαρχος κ. Μανώλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass