Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2023 10:30

Ξεκινά στα Φάρσαλα η «16η Γιορτή Χαλβά»

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Ξεκινά σήμερα τριήμερο εκδηλώσεων στα Φάρσαλα, στο πλαίσιο της «16ης Γιορτής Χαλβά». Πρόκειται για έναν θεσμό που διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο στην πόλη.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα πρώτη μέρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων θα ξεκινήσει το 20ό Χορωδιακό Φεστιβάλ, κατά το οποίο θα εμφανιστούν η Μικτή Χορωδία Ν. Αγχιάλου, η Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Κομποτίου Άρτας «Νικόλαος Σκουφάς», η Μικτή Χορωδία Βουνιατάδων Κέρκυρας και η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει γνωστά χορωδιακά τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Κων/νος Μάτης.
Θα ακολουθήσει ροκ συναυλία με τους «Rocktronica» στο κέντρο της πόλης με τον Γιώργο Δραγάζη και τους μαθητές της μουσικής Σχολής του ΟΠΑΚΠΑ Δ. Φαρσάλων στις 10 το βράδυ στον πεζόδρομο της οδό Πατρόκλου. Μια εκρηκτική ροκ συναυλία με τραγούδια του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου «Ξύλινα Σπαθιά», «Τρύπες», «Magic de Spell» «Scorpions”, “Europe”, Joe Satriani, Steve Vai, Παύλος Σιδηρόπουλος και κομμάτια της προσωπικής δουλειάς του Γ. Δραγάζη.

 

«Λουκέτο» στο «ΑΕΛ RADIO»
ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ 55ΧΡΟΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΡ

Τον 55χρονο ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού «ΑΕΛ RADIO» συνέλαβαν χθες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, έπειτα από μήνυση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ. Μηνυτήρια αναφορά που βασίσθηκε στην απόφαση 30/2022 του ΕΣΡ στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνεται πως «η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης διαπιστώνει ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός με τον διακριτικό τίτλο «ΑΕΛ RADIO» Ν. Λαρίσης έχει παύσει να λειτουργεί, αποφασίζει τη διαγραφή του από τον Πίνακα Λειτουργούντων Ραδιοφωνικών Σταθμών και αναγνωρίζει ότι η ραδιοφωνική συχνότητα 104.8 FM, στην οποία αυτός εξέπεμπε, ανήκει (και κατά χρήση) αποκλειστικά και μόνον στο Ελληνικό Κράτος».
Διευκρινίζεται πως η απόφαση του ΕΣΡ ελήφθη στις 22 Φεβρουαρίου 2022 και δημοσιεύθηκε στις 18 Απριλίου 2022.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, χθες το μεσημέρι παρουσία του 55χρονου Λαρισαίου πραγματοποίησαν έρευνα σε χώρο γραφείου, διαμορφωμένου ως ραδιοθαλάμου (στούντιο) ραδιοφωνικού σταθμού, στο κέντρο της Λάρισας και στη συνέχεια κατέσχεσαν ραδιοφωνικό εξοπλισμό. Ο 55χρονος κρατείται προκειμένου σήμερα να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass