Ο Τύρναβος γιόρτασε την απελευθέρωσή του

ΧΘΕΣ ΜΕ ΛΑΜΠΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2023 14:00

Την απελευθέρωσή του γιόρτασε με μια μεγαλειώδη επετειακή εκδήλωση με την αναπαράσταση της εισόδου του Ελληνικού Στρατού ο Τύρναβος. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Τυρνάβου με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Φίλων Ιστορίας του ΓΕΛ Τυρνάβου και την ηλεκτρονική εφημερίδα TirnavosPress.


Το πρόγραμμα αναπαράστασης της εισόδου του Ελληνικού Στρατού περιελάβανε πομπή προς τη νέα Κεντρική πλατεία Τυρνάβου διά της οδού Καραολή - Δημητρίου, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβου, Τμήματος του Συλλόγου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας, καθώς και του Πολιτιστικού Περιβαντολογικου Συλλόγου Δελερίων.
Στη συνέχεια τελέστηκε Δοξολογία από τους ιερείς της πόλης και των χωριών με τη συνοδεία της χορωδίας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Άγιος Αχίλλειος παράρτημα Τυρνάβου, με διευθυντή τον πρωτοψάλτη Χριστόφορο Καρυώτη και κατάθεση στεφάνων.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, ο βουλευτής Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Ανδρέα Μπρέζας, ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, εκπρόσωποι του Διοικητή 1ης Στρατιάς και του αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, ο υποδιοικητής του Α.Τ. Τυρνάβου Γιώργος Πατσιαούρας, ο αντιδήμαρχος Χριστόφορος Κατσαρός, ο πρόεδρος της ΣΕΑΝ Μιχάλης Φωκάς, ο αντγός ε.α. Μπελεγράτης Σπυρίδων επίτιμος καλεσμένος του δημάρχου Τυρνάβου, η πρόεδρος της Κοινότητας Τυρνάβου Θεοφανώ Σαμπρή, υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.
Το πρωί ημερίδα με θέμα “Ο Τύρναβος μέχρι την Απελευθέρωση” με κεντρικούς ομιλητές τον αντγό ε.α. και πρόεδρο Δ.Σ. ΣΕΕΘΑ, καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου Σπυρίδων Μπελεγράτη, γεωστρατηγικό αναλυτή, τον ερευνητή συγγραφέα του Θεσσαλικού Ημερολογίου Κώστα Σπανό και άλλες αξιόλογες εισηγήσεις επιστημόνων-μελετητών της τοπικής ιστορίας μας έλαβε χώρα στο Μαξίμ Τυρνάβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass