Προτείνει debate υποψήφιων δημάρχων

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΪΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2023 15:00

Πρόταση για τη διεξαγωγή ενός debate των υποψήφιων δημάρχων Λάρισας καταθέτει ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κώστας Βαϊούλης της παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν», υποστηρίζοντας πως κάτι τέτοιο θα προσφέρει τη δυνατότητα στους δημότες να ενημερωθούν αναλυτικά.


Συγκεκριμένα, η πρότασή του έχει ως εξής:
«Το τελευταίο διάστημα, οι δημότες του Δήμου Λαρισαίων παρακολουθούν άναυδοι, κατάπληκτοι και κυρίως απογοητευμένοι, το γαϊτανάκι δηλώσεων του απερχόμενου κ. Καλογιάννη και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μαμάκου.
Από τη στείρα αντιπαράθεση και την τοξικότητα που παράγεται, είναι σίγουρο ότι οι μόνοι που δεν ωφελούνται είναι οι δημότες που ζητούν από τους αιρετούς σοβαρότητα, αυτοσυγκράτηση και πάνω από όλα βελτίωση της καθημερινότητάς τους και της ποιότητας ζωής τους.
Όμως, με την ανεδαφική και αντιπαραγωγική αυτή τακτική, μετατρέπουν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, σε επικοινωνιακό «πόλεμο» εντυπώσεων, όπου ο μεν κ. Καλογιάννης αγωνίζεται να κρύψει τις γερασμένες ιδέες και την παρωχημένη αντίληψη του για τη διαχείριση και την προοπτική του Δήμου, και από την άλλη ο κ. Μαμάκος προσπαθεί να συσπειρώσει το κομματικό του ακροατήριο, αποφεύγοντας επιμελώς και σκοπίμως τον ανοιχτό και δημόσιο διάλογο επί της ουσίας.
Για να μπορέσουν οι δημότες να ενημερωθούν αναλυτικά για τις προγραμματικές θέσεις των παρατάξεων και για να έχουν απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα της πόλης μας, η «Λαρισαίων Κοινόν» προτείνει τη διεξαγωγή debate - δημοσίου διαλόγου -μεταξύ όλων των υποψήφιων Δημάρχων, που θα συντονίσουν δημοσιογράφοι από όλα τα Μ.Μ.Ε., και φυσικά με ερωτήσεις των Δημοτών του Δήμου Λαρισαίων, και με κύριους άξονες: ΣΒΑΚ - Κυκλοφοριακό, Καθαρότητα - Πράσινο, Αναθέσεις-Οικονομική διαχείριση Δήμου, Προσλήψεις σε Δημοτικούς Οργανισμούς, Αναπτυξιακές δράσεις Δήμου, Κοινωνική Πολιτική, Νεολαία - Αθλητισμός».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass