Δομές φιλοξενίας πλημμυροπαθών στα γυμναστήρια Νίκαιας και Χάλκης

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2023 16:55

Δομή φιλοξενίας πλημμυροπαθών δημιουργήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας και παρόμοια δημιουργείται στο κλειστό γυμναστήριο της Χάλκης. Τη δομή της Νίκαιας επισκέφθηκε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για τον σχεδιασμό της υποδοχής και της φιλοξενίας των πλημμυροπαθών με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κιλελέρ, Αχιλλέα Χατζούλη.
Οι δομές εξοπλίστηκαν με εξοπλισμό (κρεβάτια, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, παπλώματα κ.λπ.) από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την ΕΟΔΥΑ.
Παράλληλα, σε ειδικές διαμορφωμένες αίθουσες στο κτίριο του παλαιού νηπιαγωγείου της Νίκαιας φιλοξενούνται άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ με μηχανήματα έργου για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τη θεομηνία.
Σε αυτό το πλαίσιο η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κιλελέρ ανακοίνωσε ότι συγκεντρώνει, σε συνεργασία με την ΕΟΔΥΑ, από χθες, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας και τις ώρες 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, με την αρωγή της Μητρόπολης, τα παρακάτω είδη για τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Κιλελέρ:
Τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, κομπόστες, μαρμελάδες, ζυμαρικά, όσπρια, μπισκότα φρυγανιές), υγρά καθαρισμού (σφουγγάρια, χλωρίνες, γάντια, ρολό κουζίνας, βετέξ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass