Σύσταση Eπιτροπής παρακάρλιων χωριών

ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑΝ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2023 9:45 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Οκτ 2023 12:44

«Ως Δημοτική Αρχή αποδείξαμε ότι είμαστε για τα δύσκολα. Αποδείξαμε ότι μπροστά στα προβλήματα, όσο σύνθετα και δύσκολα κι αν είναι, σηκώνουμε τα μανίκια κι εργαζόμαστε για την επίλυσή τους, δεν σηκώνουμε τα χέρια».
Αυτό υπογράμμισε ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας σε μεγάλες συγκεντρώσεις στους Αγίους Αναργύρους, στην Αγναντερή, στο Μ. Μοναστήρι, στο Νέο Περιβόλι και στη Μέλισσα. Διαβεβαίωσε ότι για την παράταξη «Νέο Κιλελέρ» είναι «προτεραιότητα η αντιμετώπιση των προβλημάτων που ενέσκηψαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, καθώς και η ενίσχυση του εισοδήματος του παραγωγού μέσω της μείωσης του κόστους της άρδευσης, που είναι από τους βασικούς και σε κάποιες περιπτώσεις ο βασικότερος συντελεστής του κόστους παραγωγής».


«Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας επιτροπής από κατοίκους των πληγέντων παρακάρλιων κοινοτήτων, χωρίς πολιτική χροιά, η οποία θα έχει ως σκοπό να προτείνει προς υλοποίηση συγκεκριμένα μέτρα επιβίωσης των κατοίκων για το τον επερχόμενο δύσκολο χειμώνα».
Ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος παρουσίασε το έργο της δεύτερης θητείας της Δημοτικής Αρχής, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «το έργο είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής, των εργαζομένων του Δήμου Κιλελέρ και του συνόλου των κατοίκων» και επισημαίνοντας πως «ο νοικοκυρεμένος Δήμος είναι το εφαλτήριο στο οποίο πρόκειται να στηριχθεί το έργο της νέας πενταετίας».
Αναφέρθηκε διεξοδικά στα έργα που πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή την προηγούμενη θητεία, αλλά και στις προτεραιότητες που σχεδιάζει για κάθε τοπική κοινότητα.
Κλείνοντας τις ομιλίες του ο Θανάσης Νασιακόπουλος κατέληξε σε ένα προσκλητήριο εγρήγορσης, λέγοντας τα εξής: «Κυρίες και κύριοι, οι εκλογές στις 8 Οκτωβρίου είναι κρίσιμες. Θέλω να είμαι σαφής και κατηγορηματικός. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρή ψήφο σ’ αυτές τις εκλογές. Γιατί χαλαρή ψήφος στις εκλογές μπορεί να οδηγήσει σε αδύναμο και ασταθή Δήμο στη νέα 5ετία. Χαλαρή ψήφος στις εκλογές μπορεί να σημαίνει ότι η δύναμη των πολιτών γίνεται αδυναμία του Δήμου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass