Ολα έτοιμα για τη διανομή του εκλογικού υλικού

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ - ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2023 15:14

Έτοιμη είναι η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκλογών την προσεχή Κυριακή 8 Οκτωβρίου, με όλο τον υπηρεσιακό μηχανισμό να βρίσκεται επί ποδός. Για τις κάλπες που θα στηθούν για τις Περιφερειακές Εκλογές το εκλογικό υλικό βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και σήμερα θα παραδοθεί στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Τα ψηφοδέλτια και των 5 συνδυασμών που συμμετέχουν στις Περιφερειακές Εκλογές, τάμπλετ και εκλογικοί σάκοι μετά την παράδοσή τους στους Δήμους όπου βρίσκονται και τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών που συμμετέχουν στις Δημοτικές Εκλογές θα πάρουν τον δρόμο πιθανότατα αύριο Παρασκευή για τις σχολικές μονάδες που θα χρησιμοποιηθούν ως εκλογικά κέντρα.
Οι 5 συνδυασμοί που παρέδωσαν τα ψηφοδέλτιά τους για τις εκλογές της Κυριακής είναι: «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ», με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κωνσταντίνο Αγοραστό, «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ», με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Αναστάσιο Τσιαπλέ, «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ», με υποψήφια περιφερειάρχη την Ελευθερία Τζανακούλη, «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ», με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Νικόλαο Ταλαχούπη, και «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ», με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Δημήτριο Κουρέτα. Στον Νομό Λάρισας συνολικά θα λειτουργήσουν 573 εκλογικά τμήματα. Να σημειωθεί ότι σήμερα Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας και των εκπροσώπων της Singular Logic, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27) η τελική γενική δοκιμή των συστημάτων για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.
Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη εδώ και μία εβδομάδα έχει τεθεί σε λειτουργία η ψηφιακή πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε πού Ψηφίζεις», στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://mpp.ypes.gov.gr/, ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Μέσω της πλατφόρμας οι εκλογείς μπορούν να ενημερώνονται μέσα από μία απλοποιημένη διαδικασία για τον τόπο που ψηφίζουν.
Για τον ίδιο σκοπό, το Υπουργείο Εσωτερικών έχει θέσει σε λειτουργία τηλεφωνικό κέντρο στον αριθμό 2131-361.500 με δυνατότητα εξυπηρέτησης ταυτόχρονα 30 καλούμενων και το οποίο λειτουργεί καθημερινά από τις 8.00 έως τις 20.00.
ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass