Κοντά σε συμφωνία για debate

ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ - ΚΟΥΡΕΤΑ - ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑΣ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2023 10:07

Την παρουσίαση των θέσεων μέσω τηλεοπτικής αναμέτρησης (debate) των δύο διεκδικητών της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού και Δημήτρη Κουρέτα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι πολίτες σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί.
Την πρόταση αποδέχτηκαν χθες και οι δύο πλευρές, όπως σημειώνουν σε ανακοινώσεις τους, ενώ από την πλευρά του κ. Αγοραστού διευκρινίζεται πως «συνεργάτες του περιφερειάρχη κ. Αγοραστού τηλεφώνησαν στους συνεργάτες του κ. Κουρέτα για να προγραμματιστεί συνάντηση (χθες το απόγευμα) ώστε να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για τα διαδικαστικά του επικείμενου debate».
ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ
Αναλυτικότερα, σε δήλωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σχετικά με τη διεξαγωγή debate σημειώνει τα εξής: «Επιτέλους ο κ. Κουρέτας αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας προκειμένου μέσα από έναν ήρεμο και πολιτισμένο διάλογο να μιλήσουμε και να παρουσιάσουμε τα προγράμματά μας. Οι Θεσσαλοί οφείλουν να κρίνουν πριν την κρίσιμη κάλπη της Κυριακής ποιος έχει τη γνώση, την εμπειρία και τη δύναμη για να διεκδικήσει για τη Θεσσαλία όσα της αξίζουν. Έχω ήδη ζητήσει από τους συνεργάτες μου να επικοινωνήσουν με τους συνεργάτες του κ. Κουρέτα και να κανονίσουν όλα τα διαδικαστικά».
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτριος Κουρέτας σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «Με μεγάλη ικανοποίηση, στην τρίτη πρόσκληση που του απηύθυνα, ο κ. Αγοραστός αποδέχτηκε «επιτέλους» τον δημόσιο διάλογο για το αναπτυξιακό όραμα της Θεσσαλίας.
Αποδέχτηκα από τη Δημόσια Τηλεόραση να συμμετέχω και αναμένω τη δική του αποδοχή προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκεί ο δημόσιος διάλογος τις επόμενες ημέρες».
*Όπως έγινε γνωστό χθες αργά το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ των συνεργατών των δύο ανδρών, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συμφωνία, καθώς η πλευρά του κ. Κουρέτα επέμεινε στην πρότασή της για τηλεμαχία στη Δημόσια Τηλεόραση με την πλευρά του περιφερειάρχη να εμμένει σε διακαναλική συνέντευξη των 4 τοπικών τηλεοπτικών σταθμών και με Θεσσαλούς δημοσιογράφους. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass