«Παγώνουν» τα έργα στη Νικηταρά

-ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ -ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ -ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2023 15:53

Στην κυκλοφορία παραδίδεται μεν από σήμερα η οδός Νικηταρά, από τον κυκλικό κόμβο έως την οδό Χρυσοχόου, αλλά «παγώνει» η συνέχεια του έργου, από την οδό Χρυσοχόου με κατεύθυνση στην οδό Αιόλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το έργο στο συγκεκριμένο τμήμα του σταμάτησε προσωρινά, διότι εκκρεμεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων, για την έγκριση μεταφοράς της λαϊκής αγοράς (της Δευτέρας) σε νέες θέσεις στην ευρύτερη περιοχή, για τη διευκόλυνση της συνέχειας των εργασιών.

Υπάρχει μεν, πρόταση για το πού θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά και σε ποιους δρόμους θα μεταφερθεί, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες στην οδό Νικηταρά και να συνεχιστούν απρόσκοπτα, αλλά αυτή απαιτεί το «πράσινο φως» του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ως εκ τούτου, το έργο, από την οδό Χρυσοχόου και την οδό Σεφέρη έως και την οδό Αιόλου, είναι σε αναμονή…
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ

ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ
Χθες, ο Δήμος Λαρισαίων ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι εργασίες κατασκευής των πεζοδρομίων στην οδό Νικηταρά και του ποδηλατόδρομου, καθώς και οι εργασίες ολικής ασφαλτόστρωσης και οι εργασίες οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης και διαγράμμισης της οδού Νικηταρά, από το τμήμα της στην οδό Στρ. Φράγκου έως την οδό Χρυσοχόου, στο πλαίσιο του έργου «Ανακατασκευή οδών Κύπρου, Νικηταρά, Αυξεντίου, 23ης Οκτωβρίου, Βενιζέλου», το οποίο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο και τον Δήμο Λαρισαίων.
Έτσι, από σήμερα Πέμπτη η οδός Νικηταρά, από τον νέο κυκλικό κόμβο έως την οδό Χρυσοχόου, θα αποδοθεί στο σύνολό της στην κυκλοφορία.
Ταυτόχρονα θα λειτουργήσουν και πάλι τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών που περνούσαν από την οδό Νικηταρά πριν την έναρξη των εργασιών. Οι νέες θέσεις των στάσεων βρίσκονται στην οδό Νικηταρά 12-14 και στην οδό Νικηταρά 48 και έχουν ήδη τοποθετηθεί οι αντίστοιχες πινακίδες.
Υπενθυμίζουμε ότι ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2,6 εκατ. ευρώ, με χρηματοδότηση 1 εκατ. από το Πράσινο Ταμείο και 1,6 εκατ. από πόρους του Δήμου Λαρισαίων.
ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass