Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2023 15:45

Εκδήλωση για την απελευθέρωση της Λάρισας

ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ, ΤΗΝ ΚΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ, οι Οργανώσεις Λάρισας της ΚΝΕ και το Παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ με σύνθημα: «Το χώμα που πατάς λευτέρωσαν με αγώνα ΕΑΜ – ΕΠΟΝ – ΕΛΑΣ» τιμάμε την απελευθέρωση της Λάρισας από τη Γερμανική, ναζιστική κατοχή, που έγινε με τη θριαμβευτική είσοδο στην πόλη των δυνάμεων του ΕΛΑΣ, στις 23 του Οκτώβρη 1944. Την Κυριακή 22 Οκτώβρη στις 11.30 π.μ. στην πλατεία Δήμητρα Τσάτσου στη Νεάπολη (Κατσίγρα και Δαβάκη) – θα ακολουθήσει πορεία μέχρι το μνημείο του ΚΚΕ στο Μεζούρλο και ομιλία από το Στέφανο Λουκά μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

 

Η ΕΛ.ΑΣ. εορτάζει τον προστάτη της Αγιο Αρτέμιο

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας διοργανώνει σήμερα εορταστικές εκδηλώσεις τιμώντας τον προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και την Ημέρα της Αστυνομίας.
Στις 10 σήμερα το πρωί θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου Λάρισας και θα ακολουθήσει ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στις 10:30 π.μ. θα παρατεθεί μικρή δεξίωσης στη Λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας.

 

Σε εκλογική τροχιά η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας

Η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας καλεί τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 μ., στο κινηματοθέατρο «Mαξίμ», στον Τύρναβο, με θέματα τον απολογισμό της θητείας, την αλλαγή καταστατικού και τη διενέργεια εκλογών.

 

Εκλογές Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας

Αρχαιρεσίες θα διενεργηθούν στον Σύλλογο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας και Περιχώρων μεθαύριο Κυριακή 22 Οκτωβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, και θα συνεχιστούν τη Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, από 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, από 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.
Οι εκλογές θα διενεργηθούν στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44) και είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass