ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Υπερηφάνεια στην παρέλαση

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2023 13:38

Πλήθος κόσμου βρέθηκε από νωρίς χθες στο κέντρο της πόλης του Τυρνάβου, και τα παιδιά να παρελαύνουν με υπερηφάνεια.
Το πρωί τελέστηκε η Επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου στην οποία έλαβε μέρος όλος ο ιερός κλήρος της πόλης. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στην πλατεία, κατάθεση στεφάνων και ο πανηγυρικός της ημέρας λόγος από τον κ. Νικόλαο Πορτέση, διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου.

Η παρέλαση άνοιξε η Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου με τον Μαέστρο της Θέμη Σαμαντζή. Ακολούθησαν τα Δημοτικά Σχολεία, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Την αρχή έκανε το 1ο Δημοτικό Σχολείο και ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα σχολεία, ενώ μεγάλο χειροκρότημα απέσπασαν οι μαθητές του ΓΕΛ Τυρνάβου και του ΕΠΑΛ με τον άψογο βηματισμό τους με πολλά τμήματα να είναι ντυμένα με παραδοσιακές στολές. Ο Σύλλογος Ποντίων όπως κάθε χρόνο έκλεισε την παρέλαση. Συγκινητική ήταν και η παρουσία του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου με πανό που είχε το σήμα της ειρήνης, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για όσα συμβαίνουν στον κόσμο.
Στην εξέδρα των επισήμων, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Λάρισας Τάνια Δόκου, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ο αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Σακούτσιος, οι εκπρόσωποι της εκπαίδευσης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Γεώργιος και εκπρόσωπος των εφέδρων αξιωματικών του ΣΕΑΝ Λάρισας.
Στην παρέλαση αλλά και τις εκδηλώσεις βρέθηκαν και ο νέος δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής συνοδευόμενος από συμβούλους, ο επικεφαλής της παράταξης «Η πόλη που θέλουμε» Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι επίσης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.
ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Στον Αμπελώνα το πρωί εψάλη δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμπελώνα προεξάρχοντος του πατέρα Νεκταρίου Φωκίδη, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και παρέλαση των μαθητών των δημοτικών σχολείων του γυμνασίου, λυκείου και συλλόγων του Αμπελώνα.
Τον Δήμο Τυρνάβου εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Χρυσοβέργης, η πρόεδρος Έλλη Μασούρα, ενώ παρευρέθηκαν επίσης ο κ. Θωμάς Κόμπος, η κα Τσακνάκη Βούλα και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass