Ποδηλατάδα αφιερωμένη στις γυναίκες

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2023 15:33

Ο Δήμος Λαρισαίων και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) διοργανώνουν σήμερα στην Κεντρική πλατεία (Δημάρχου Σάπκα) Λάρισας την Ποδηλατάδα #7 - Μαζί πιο δυνατές!, με ώρα αφετηρίας 18.30.

Η Ποδηλατάδα #7 - Μαζί πιο δυνατές! είναι αφιερωμένη στις γυναίκες και συγκεκριμένα στον μήνα Οκτώβριο, που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών, με την υποστήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, τη συμμετοχή των τμημάτων του Προγράμματος «Άθληση και Γυναίκα» και με όλους εσάς, θα συγκεντρωθούμε στην Κεντρική πλατεία και θα τερματίσουμε στον Μύλο του Παππά.
Το κτίριο του Μύλου θα φωταγωγηθεί σε χρώμα ροζ ως σύμβολο αφύπνισης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.
Η εγγραφή για την Ποδηλατάδα #7 - Μαζί πιο δυνατές! θα γίνεται στην Κεντρική πλατεία, από τις 18.00 μέχρι τις 18.30. Η διαδρομή της ποδηλατάδας είναι: Κεντρική πλατεία, Μ. Αλεξάνδρου, Μανδηλαρά, Παπαναστασίου, Μανωλάκη, Γεωργιάδου, Μύλος του Παππά.
Για όσους/-ες δεν διαθέτουν ποδήλατο, οι διοργανωτές έχουν σχεδιάσει μια περιπατητική διαδρομή, η οποία θα συνοδεύεται από τους καθηγητές του Προγράμματος «Άθληση και Γυναίκα». Διαδρομή: Κεντρική πλατεία, πεζόδρομος Παπαναστασίου, Βενιζέλου, Σκυλοσόφου, Μητροπολίτου, Αρσενίου, Φιλελλήνων, Γεωργιάδου, Μύλος του Παππά.
Στη λήξη της ποδηλατάδας ακολουθεί η καθιερωμένη κλήρωση ποδηλάτου χορηγία της εταιρείας «Όλυμπος» και δροσιστικά προϊόντα Όλυμπος και Κλιάφα θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες.
Για την ασφάλεια όλων θα είναι στην παρέα η Τροχαία Λάρισας, η Δημοτική Αστυνομία, οι εθελοντικές ομάδες Ε.Ο.Δ.Υ.Α., ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass