Δωρεά μαλλιών από το ΓΕΛ Αγιάς

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «ΔΩΡΙΖΩ ΜΑΛΛΙΑ, ΔΩΡΙΖΩ ΑΓΑΠΗ» ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2023 14:02

Η εθελοντική ομάδα του Γενικού Λυκείου Αγιάς οργανώνει δράση δωρεάς μαλλιών.

Τα μαλλιά θα δοθούν στο «Donate Hair Donate Love - Δωρίζω Μαλλιά Δωρίζω Αγάπη», που αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό οργανισμό δωρεάς μαλλιών παρέχοντας δωρεάν περούκες σε παιδιά που πάσχουν από ασθένειες όπως είναι ο καρκίνος ή η αλωπεκία. Ο οργανισμός αυτός εδρεύει στη Ρόδο και συνιστά ΜΚΟ (Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός).
Στο πλαίσιο αυτό καλούν όσους επιθυμούν να βοηθήσουν παιδιά που έχουν περάσει την επώδυνη εμπειρία απώλειας των μαλλιών τους. Μία περούκα μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο στον προσωπικό τους αγώνα προσφέροντας δύναμη, αυτοπεποίθηση και ελπίδα .
Ποιες είναι, όμως, οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για να δωρίσετε τα μαλλιά σας;
* Πρέπει να έχουν μήκος τουλάχιστον 30 εκατοστών.
* Πρέπει να είναι 100% φυσικά χωρίς οποιαδήποτε χημική επεξεργασία (ντεκαπάζ, βαφή, περμανάντ).
Εάν, λοιπόν, αποφασίσετε να δωρίσετε τα μαλλιά σας παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία με την εθελοντική ομάδα του σχολείου μας «εΘΕΛοντίζΩ στην Αγιά», προκειμένου να σας κατευθύνουμε και να δρομολογήσουμε τη διαδικασία συλλογής μαλλιών. Η δραστηριοποίηση της εθελοντικής ομάδας έχει αφετηρία την περσινή χρονιά, όταν είχε διοργανώσει διάφορες εθελοντικές δράσεις.
«Συνεχίζουμε δυναμικά έχοντας τη στήριξη της διεύθυνσης, των εκπαιδευτικών και των μαθητών του σχολείου μας και ελπίζουμε ότι οι συμπολίτες μας θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή. Στόχος της ομάδας μας, επομένως, και για τη φετινή χρονιά είναι να προσφέρουμε την αμέριστη βοήθειά μας σε όλους όσοι τη χρειάζονται.
Οι κυρίες Αποστολοπούλου Αθηνά, Μακρή Βιβή, Τσιάτσιου Ανδρομάχη και οι μαθητές/-τριες: Κωνσταντίνα, Φλόρενς, Ειρήνη, Μαρία Κ., Αννα Μαρία, Γιώργος Δ., Παναγιώτα, Μελίσα, Δέσποινα, Κατερίνα, Χαρά Ντ., Δήμητρα, Μαρία Κ. Σκ, Θεοδώρα, Κωνσταντίνος, Ραφαέλα, Νικολέτα, Αλεξ, Χαρά Γκ., Ηλιάνα, Φανή, Ανδρομάχη, Γεωργία, Αγγελική, Φρανκλι, Αλέσια, Γιώργος Σ.» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass