Γλέντι με φόντο τη νίκη στον Δήμο Τυρνάβου

Από τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Δημοσίευση: 13 Νοε 2023 13:30

Με επιτυχία και αρκετό κέφι πραγματοποιήθηκε το λαϊκό γλέντι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τυρνάβου σε γνωστό κέντρο δεξιώσεων της περιοχής.

Μέλη και φίλοι της δημοτικής παράταξης βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν τη νίκη των εκλογών και να διασκεδάσουν. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο νέος δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, κατά τον οποίο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν τόσο με την ψήφο τους όσο και με τη συμμετοχή τους στον αγώνα. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον αγώνα που δώσαμε και θα συνεχίζουμε να δίνουμε. Καταφέραμε μαζί τη μεγάλη αυτή νίκη υπέρ του Τυρνάβικου λαού ώστε να υπερασπιστούμε το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον των πόλεων και των χωριών μας» τόνισε ο νέο δήμαρχος Τυρνάβου. Επίσης έκανε λόγο για «συκοφαντίες και ψέματα» με στόχο την παράταξη και δήλωσε: «Κάποιοι συνεχίζουν και μετεκλογικά με συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη την προσπάθεια να ακυρώσουν τη λαϊκή βούληση. Από το βήμα αυτό τούς στέλνουμε το μήνυμα ότι Δημοτική Αρχή με το ζόρι και με «ράδιο αρβύλα» δεν έγινε ποτέ και πουθενά». Κλείνοντας μεταξύ άλλων τόνισε πως θα παλέψει ώστε να φανεί αυτός και η ομάδα του αντάξιοι των προσδοκιών όσων τους εμπιστεύτηκαν. «Πρέπει και μπορούμε όλοι μαζί να φτιάξουμε έναν Δήμο πρότυπο, έναν Δήμο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες του λαού του. Να είστε σίγουροι ότι εγώ και οι συνεργάτες μου θα παλέψουμε για να φανούμε άξιοι των προσδοκιών σας. Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε», κατέληξε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass