Επαινος ποίησης σε Φαρσαλινό μαθητή

ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΡΙΟ ΤΣΙΜΠΕΡΟΥΔΗ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2023 13:35

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Έπαινο διάκρισης, για το ποίημά του «Προσπάθεια για την Ειρήνη», απέσπασε ο μαθητής της Β’ Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Φαρσάλων Ιωάννης Μάριος Τσιμπερούδης, στον Λογοτεχνικό και Ποιητικό Διαγωνισμό 2022-2023 της Ζακυνθινής Εστίας Πολιτισμού Διονύσιος Ρώμας, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών στη Ζάκυνθο.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών Κώστας Καρούσος και ο πρόεδρος της Ζακυνθινής Εστίας Πολιτισμού Γιάννης Καρακασίδης. Ομιλήτριες ήταν η ψυχολόγος Μαίρη Καρακασίδη που ταξίδεψε από τη Ζάκυνθο και η καθηγήτρια και αντιπρόεδρος της Ζακυνθινής Εστίας Πολιτισμού Σοφία Σκλείδα, ενώ τον συντονισμό είχε η Ελένη Στοΐλου.
Τη μέρα της μαθητικής γιορτής στο σχολείο δόθηκαν τα βραβεία και οι έπαινοι από τη διευθύντρια του σχολείου, κ. Ζησούλα Γκουτσιουκώστα, στους επίσης επτά βραβευθέντες μαθητές και μαθήτριες του σχολείου στον εν λόγω διαγωνισμό. Επίσης, το δεύτερο βραβείο έλαβε ο Γιώργος Ντζιαχρήστας του Γ2 με το ποίημα «Γιατί» και τον έπαινο αξίας η Κρυστάλλω Θανασιά με το ποίημα «Ματαιότης Ματαιοτήτων». Ακόμα, έπαινο συμμετοχής έλαβαν: Καντρί Μπρόσκα του Γ2 με το ποίημα «Σημερινή εποχή», Σπύρος Παλαμιώτης του Γ3 με το ποίημα «Ματωμένες ελπίδες», Δημήτρης Τριανταφύλλου του Γ3 με το ποίημα «Σύννεφα πολέμου», Κρυσταλλία Ξυνογαλά του Γ3 με το ποίημα «Γιατί κάνουμε πόλεμο» και ο Κωνσταντίνος Λαμπράκος, απόφοιτος, με το ποίημα «Πολέμου ατμόσφαιρα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass