Ξενόγλωσσα Προγράμματα Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2023 13:45

Με τρόπο πανηγυρικό θα γίνει η εναρκτήρια εκδήλωση παρουσίασης πέντε νέων Ξενόγλωσσων Προγραμμάτων Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, στις 10 π.μ. (καλωσόρισμα στις 9.30 π.μ.), στο Ζάππειο Μέγαρο (Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας) στην Αθήνα. Στόχος των διοργανωτών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «είναι να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μέσω της ανάπτυξης Ξενόγλωσσων Προγραμμάτων Σπουδών, έτσι ώστε να προωθήσουμε την καινοτομία και να παρέχουμε μια διεθνώς προσανατολισμένη εκπαίδευση στους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας. Ως συνέπεια αυτού, θα είναι η προσέλκυση ξένων φοιτητών/-τριών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιάσουμε τα νέα μας ξενόγλωσσα προγράμματα και τα οφέλη τους στους φοιτητές/-τριες, την ακαδημαϊκή κοινότητα, καθώς και τον ιδιωτικό επιχειρηματικό τομέα». Οι διευθυντές των νέων προγραμμάτων σπουδών είναι οι: Host-Microbe Interactions, Κώστας Κορμάς. Advanced Experimental & Computational Biosciences, Κώστας Ματθιόπουλος. European Master in Sport & Exercise Psychology, Αθανάσιος Παπαϊωάννου. Lifestyle Medicine, Χριστίνα Καρατζαφέρη. Dairy Cattle Management, Ανδρέας Φόσκωλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass