Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες των Τεμπών

Δημοσίευση: 29 Νοε 2023 7:15

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας αποφασίστηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στη νέα Εθνική Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Ευαγγελισμού έως τον Α/Κ Λεπτοκαρυάς, με αφορμή την εκτέλεση άσκηση ευρείας κλίμακας στη Σήραγγα Τ2, αλλά και την εκτέλεση εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των Σηράγγων Τ1-Τ2-Τ3.

Αναλυτικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τη Δευτέρα (04-12-2023) κατά τις ώρες 07:00 έως 21:00 ή νωρίτερα σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών και από την Τρίτη (05-12-2023) έως και το Σάββατο (09-12- 2023) από τις ώρες 07:00 έως τις 19:00 ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών αν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, προβλέπουν τα εξής:
Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητόδρομου και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τον Α/Κ Λεπτοκαρυάς με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς. Αποκλεισμός της κλάδου εισόδου προς τον Αυτοκινητόδρομο στον Η-Α/Κ Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα. Αποκλεισμός της εισόδου προς τη χοάνη του Σταθμού Διοδίων Πλαταμώνα στον Α/Κ Πλαταμώνα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass