Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην Ελασσόνα

Με πλούσιες εκδηλώσεις

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2023 16:00

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει και φέτος τον Δεκέμβριο ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με συλλόγους και τοπικούς φορείς. Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων θα γίνει την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική πλατεία Ελασσόνας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας και θα ακολουθήσει συναυλία με το δημοφιλές συγκρότημα «VEGAS».
Το φετινό πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, δράσεις φιλαναγνωσίας, φιλανθρωπικά bazaar, θεματικές ομιλίες και περιπάτους στο κέντρο της πόλης.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών θα λειτουργούν καθημερινά και δωρεάν CAROUSEL και τρενάκι στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ακολουθούν οι εξής εκδηλώσεις:
-Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 – 10:00 π.μ.: Φιλανθρωπικό παζάρι με υπέροχες χριστουγεννιάτικες κατασκευές από το Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης για την ενίσχυση του σχολείου , στην Κεντρική πλατεία Ελασσόνας.
-Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 – βραδινές ώρες: Ο Δήμος Ελασσόνας και ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας συνδιοργανώνουν μία «Νύχτα Μαγική» με τα καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά έως τις 24:00, γιορτάζοντας με χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις και εκδηλώσεις.
-Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 – 18:00: Ο Δήμος Ελασσόνας διοργανώνει εορταστική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Βουνού με κεντρικό ομιλητή τον κ. Λάζαρο Μποτέλη, προπονητή του ορειβατικού σκι και οδηγό βουνού της Ε.Ο.Ο.Α., καθώς και με προβολές βίντεο για τον Όλυμπο που θα ζωντανέψουν μέσα στις χριστουγεννιάτικες ημέρες τον μαγικό κόσμο του βουνού, στην αίθουσα Θεάτρου Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη.
-Δευτέρα 18, Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 – 10:00 π.μ.: Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας γιορτάζει τα Χριστούγεννα προωθώντας τη μαθητική φιλαναγνωσία με τριήμερες παιδαγωγικές εκδηλώσεις παρουσίασης χριστουγεννιάτικων βιβλίων στους μαθητές σχολικών μονάδων του Δήμου Ελασσόνας, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας.
-Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 – 09:00 π.μ.: Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας σε συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας διοργανώνουν μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην αίθουσα Θεάτρου Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη.
-Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 – 10:00 π.μ.: «Γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα με τις νεράιδες και τους υπερήρωες του Πόντου». Ο Δήμος Ελασσόνας και η Ένωση Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με παρουσίαση παιδικού βιβλίου από την εκπαιδευτικό και συγγραφέα κα Αγγελική Παμπουκίδου - Αίθουσα Προβολής Τοπικού Πολιτισμού.
-Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 – 19:00: «Χριστούγεννα στην Ευρώπη». Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τα χορωδιακά σύνολα του Δήμου Ελασσόνας στην αίθουσα Θεάτρου Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη.
-Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023 – 11:00 π.μ.: Μουσικός περίπατος από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Ελασσόνας και τα χορωδιακά σύνολα του Δήμου Ελασσόνας με κάλαντα και εορταστικά τραγούδια στους δρόμους της Ελασσόνας.
-Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 – 18:30: «Ο Εγωιστής Γίγαντας» παιδική θεατρική παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά, ένα αποκαλυπτικό παραμύθι του Oscar Wilde, στην αίθουσα Θεάτρου Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη.
-Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 – 18:00: «Ο ραφτάκος των λέξεων» μια χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση από τον θίασο του Μικρού Βορά, στο Ζάννειο Πνευματικό Κέντρο στο Λιβάδι Ελασσόνας.
-Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023 – 10:00 π.μ.: Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας θα δώσει εορταστικό τόνο με κάλαντα και μελωδίες στην Κεντρική πλατεία Ελασσόνας.
-Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2023 – 19:00: «Ομήρου Οδύσσεια». Χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση που αποκαλύπτει τον μοναδικό κόσμο του θαλασσοπόρου Οδυσσέα με μια αρμονική και μοναδική εξιστόρηση των ταξιδιών του μέσα από διάφορα είδη θεάτρου, παντομίμας, ζωντανής μουσικής και τραγουδιού, αυτοσχεδιασμού και φυσικά διάδρασης, στην αίθουσα Θεάτρου Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη.
-Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2023 – 10:00 π.μ.: Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας θα δώσει εορταστικό τόνο με κάλαντα και μελωδίες στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass