Σε εορταστικούς ρυθμούς συνεχίζει ο Δήμος Τεμπών

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝΤΡΩΝ -ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΧΕΙΜΑΔΙ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2023 13:01

Κάθε μέρα γιορτή στον Δήμο Τεμπών. Έτσι, την περασμένη Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου, συνεχίστηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Τεμπών με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Δημοτική Κοινότητα Αιγάνης και

στη συνέχεια στις Δημοτικές Κοινότητες  Γόννων, Όσσας, Συκουρίου και στην έδρα του Δήμου, το Μακρυχώρι.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ακούγονταν χριστουγεννιάτικη μουσική από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών, χριστουγεννιάτικα τραγούδια από μικτή χορωδία, Άι Βασίλης μοίραζε δώρα, καλλιτέχνες ζωγράφισαν τα γελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων, δημιουργίες από μπαλόνια μοιράζονταν στους μικρούς μας φίλους, πυροτεχνήματα και φαναράκια φώτισαν τον ουρανό. Εδέσματα προσφορά από τον Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π., καθώς και πολλές λιχουδιές, παραδοσιακό ζεστό κρασί και τσάι προσέφεραν οι Σύλλογοι Γυναικών, οι Μορφωτικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων των κατά τόπους χωριών, στους κατοίκους και επισκέπτες.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης και κήρυττε την έναρξη των εκδηλώσεων, δίνοντας το σύνθημα για το άναμμα του δέντρου.
Εκτός του Δημάρχου στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Αθανάσιος Βλάχος, Ζήσης Γκανάτσιος, Παναγιώτης Γκατζόγια, Χρήστος Κρικώνης, Νίκος Μητσογιάννης, Βασίλειος Σίμος, Γιώργος Ντόντος, ο πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. κ. Γιώργος Νικολάου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Χρήστος Κακαγιάννης, Αθανάσιος Καραναστάσης και Κων/νος Χαδουλός, η πρόεδρος της Κοινότητας Αιγάνης κα Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου, ο πρόεδρος της Κονότητας Σπηλιάς κ. Νίκος Σελήνης, ο πρόεδρος κα ο σύμβουλος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής και κ. Γιώργος Καλότυχος, η πρόεδρος της Κοινότητας Μακρυχωρίου κα Άννα Καραπάνου-Μαγαλιού αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ιτέας κ. Γιώργος Βλαχοστέργιος, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μιχάλης Λίταινας και κα Ζωή Σαραντοπούλου, και ο νεοεκλεγείς σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Γόννων κ. Θωμάς Παπαδόντας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πλήθος κατοίκων και επισκεπτών.
Οι φωταγωγήσεις δέντρων συνεχίζονται και συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Χειμάδι, στις 6 μ.μ., στην πλατεία.
Αύριο, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ., φωταγωγείται το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Τέμπη.
Μεθαύριο, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, φωταγωγείται το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου και του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π.Τ., σε συνεργασία με τις Κοινότητες, τους Συλλόγους και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass