«Το 2024 κορυφώνουμε τον αγώνα μας»

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2023 16:26

Τονίζει σε μήνυμά της η βουλευτής Λίτσα Λιακούλη Μήνυμα για τη νέα χρονιά απηύθυνε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: «Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με την ελπίδα και την ευχή να μην επαναληφθούν οι τραγωδίες που σημάδεψαν τις ψυχές μας και τις ζωές μας. 

Τα Τέμπη, οι δολοφονίες πολιτών, στελεχών των σωμάτων ασφαλείας, οι γυναικοκτονίες, οι μεγάλες πυρκαγιές, οι θεομηνίες που καταπόντισαν τη Θεσσαλία μας κι άλλαξαν τον χάρτη, στερώντας από πολλούς συντοπίτες μας τα σπίτια τους, τις καλλιέργειές τους, τις επιχειρήσεις τους και σε 17 από αυτούς την ίδια τη ζωή τους, δεν θα ξεχαστούν ποτέ.  Αποτελούν πλέον, ένα συλλογικό τραύμα. Αυτό ακριβώς το τραύμα «μιλά» μέσα μας, στην κάθε μέρα μας και οδηγεί τους αγώνες μας για τη νέα χρονιά.  Έχουμε ανάγκη ένα νέο ξεκίνημα, με μοναδική πυξίδα τον Άνθρωπο. Έχουμε ανάγκη μια χρονιά αμοιβαίας κατανόησης που θα ξεκινά μόνο από τη διαπίστωση ότι όλοι και όλες είμαστε «σταγόνες» του ίδιου ωκεανού. Όλα τα προηγούμενα προς τα πίσω χρόνια, περάσαμε πολύ δύσκολα. Έπρεπε να παλέψουμε πολλές φορές περισσότερο απ’ ό,τι μας επέτρεπαν οι ίδιες μας οι δυνάμεις. Πικραθήκαμε, χάσαμε τις ελπίδες μας, «σκληρύναμε». Ό,τι ζητά, ωστόσο, η ζωή από εμάς, είναι λίγη περισσότερη πίστη στο Θαύμα. Ας το δοκιμάσουμε φέτος και ίσως δούμε τις ζωές μας να μεταμορφώνονται. Αξίζει! Όπως μας αξίζει ένα νέο ξεκίνημα μιας νέας, ασύγκριτα καλύτερης χρονιάς, που θα αγωνιστούμε όλοι μαζί να είναι το 2024! Καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά, με υγεία, δύναμη και αγάπη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass