Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Τυρνάβου

Θα οριστούν με απόφαση του δημάρχου Στέλιου Τσικριτσή

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2024 13:02

Με αφορμή τη σύνθεση της νέας δημοτικής αρχής Τυρνάβου, ο δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής σημειώνει πως «την εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο λαός του Τυρνάβου θα την τιμήσουμε παλεύοντας ενάντια στις δυσκολίες, έχοντας σταθερά ως γνώμονα όλα τα ζητήματα που αφορούν τη ζωή του εργαζόμενου, του βιοπαλαιστή αγρότη και κτηνοτρόφου, του ανέργου, του συνταξιούχου, με προτεραιότητα στα παιδιά μας, που είναι το μέλλον μας.

 Οι 120 υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δήμο Τυρνάβου αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη τους απέναντι στον λαό της περιοχής μας και με αγωνιστικότητα θα υπερασπίζουν τα δίκια του τυρναβίτικου λαού από κάθε μετερίζι. Κριτήριο για τη σύνθεση της νέας Δημοτικής Αρχής αποτελεί η συλλογικά κατεκτημένη πείρα των προηγούμενων χρόνων που από θέση αντιπολίτευσης κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε από τη σκοπιά υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων. Κριτήριό μας αποτελεί επίσης η συλλογικότητα ως αρχή και τρόπος λειτουργίας, πράγμα στο οποίο θα συμβάλλουν τόσο οι πιο παλιοί και δοκιμασμένοι αγωνιστές, όσο και οι νεότεροι». Αναλυτικότερα η σύνθεση της νέας Δημοτικής Αρχής Τυρνάβου έχει ως εξής: Χατζηκρανιώτης Αλέξανδρος, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αρβανίτης Νικόλαος, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, Μαμανού Ευγενία, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας, Πρόνοιας, Εκπαίδευσης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μπαντόγιας Νικόλαος, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης, Μπάσμπα Διαμάντω, αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Νταλαγιάννης Νικόλαος, αντιδήμαρχος Αγροτικής Παραγωγής, Αγροτικής Οδοποιίας, Άρδευσης και Πολιτικής Προστασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass