Με λαμπρότητα η δοξολογία της Πρωτοχρονιάς

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2024 13:19

Πανηγυρικός εσπερινός του Αγίου Βασιλείου τελέστηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Πουρνάρι, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος με την παρουσία ιερέων των ενοριών της περιοχής του Δήμου Τεμπών.

Παρευρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης και πλήθος πιστών, από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης αναφέρθηκε στη Σοφία που ήταν η Χάρις του Αγίου Πνεύματος που περικοσμούσε τον Μέγα Βασίλειο και ευχήθηκε «αυτή η Σοφία να μας διακατέχει, ώστε να παίρνουμε αποφάσεις που θα είναι ωφέλιμες για τους εαυτούς μας και τους γύρω μας». Ανήμερα της πρώτης μέρας του νέου έτους, ο δήμαρχος συμμετείχε στην πανηγυρική θεία λειτουργία και στη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε για την υποδοχή της Πρωτοχρονιάς, στον ιερό ναό του Αποστόλου Θωμά στο Μακρυχώρι, λειτουργούντος του Ιερέως της ενορίας π. Κωνσταντίνου.
«Η παρουσία μας σε αυτές τις εκδηλώσεις αποτελεί τον πυρήνα της δέσμευσής μας για την προώθηση των παραδόσεων και την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών μας. Σε αυτό το πνεύμα, η δημοτική Αρχή συνεχίζει να εργάζεται αφοσιωμένα για την ευημερία και την εξέλιξη του δήμου μας. Ας συνεχίσουμε να ενωνόμαστε σε τέτοιες στιγμές, ενισχύοντας το υπέροχο θρησκευτικό κλίμα που χαρακτηρίζει την κοινωνία μας», δήλωσε ο δήμαρχος. Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι κ. Αθανάσιος Βλάχος, Παναγιώτης Γκατζόγιας και Γιώργος Ντόντος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Καραναστάσης και Μιχάλης Λίταινας, ο διοικητής του Α.Τ. Τεμπών κ. Πρόδρομος Χαρισμανίδης και οι πρόεδροι των δημοτικών Κοινοτικών Μακρυχωρίου και Πουρναρίου κα. Άννα Καραπάνου -Μαγαλιού και Μιχάλης Μοσχοβίτης, αντίστοιχα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass