«Ξεκινάμε δουλειά...»

ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ, Ο ΘΑΝ. ΜΑΜΑΚΟΣ –ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2024 14:09

Την πρώτη συνάντηση με τους αντιδημάρχους, εντεταλμένους συμβούλους και δημοτικούς συμβούλους είχε ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, χθες το πρωί, στο Δημαρχείο Λάρισας.

Πρώτο δείγμα «γραφής» για τη νέα Δημοτική Αρχή ήταν το γεγονός ότι από τις 7 το πρωί, σύμβουλοι και συνεργάτες, καθώς και ο ίδιος ο Δήμαρχος, βρέθηκαν στις θέσεις τους, αρχίζοντας τη νέα θητεία.
«Είμαστε εδώ για τους πολίτες, σε αυτούς λογοδοτούμε. Οι πόρτες μας και τα αυτιά μας είναι πάντα ανοιχτά γι’ αυτούς. Ξεκινάμε από σήμερα τη δουλειά μας, για να φτιάξουμε όλοι μαζί τη Λάρισα που έχουμε οραματιστεί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαμάκος, δίνοντας το στίγμα και τον κεντρικό προσανατολισμό της διοίκησης της νέας Δημοτικής Αρχής.
Ο κ. Μαμάκος είχε χθες διαδοχικές συναντήσεις με τους διευθυντές των Υπηρεσιών και Τμημάτων του Δήμου Λαρισαίων, καθώς και ειδική συνάντηση εργασίας με τους αντιδημάρχους για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.
* Να σημειωθεί, παράλληλα, ότι πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία τριών δημοτικών συμβούλων, των κ.κ. Γιώργου Σούλτη, Μιχάλη Αναστασίου και Κωνσταντίνου Νότα.
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα πραγματοποιηθούν και οι δημαιρεσίες για την εκλογή νέου προεδρείου (Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων), καθώς και τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass