×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/353780

Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου

ΜΕ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ -ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2024 16:29

Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου, την περασμένη Τρίτη (2 Ιανουαρίου), χωρίς απόντες, χωρίς εντάσεις και με διάθεση ενωτική και από τις τρεις παρατάξεις. Το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο ξεκίνησε με ευχές από όλους, ενώ ακολούθησε η διαδικασία εκλογής προεδρείου.

Από τη Δημοτική Αρχή προτάθηκε για πρόεδρος ο Χατζηκρανιώτης Αλέξανδρος, από την παράταξη «Η πόλη που θέλουμε», για τη θέση του αντιπροέδρου ο Νίκος Τηγανής και από την παράταξη της «Νέας Δημοτικής Κίνησης» ο Κωνσταντίνος Χρυσοβέργης για τη θέση του γενικού γραμματέα. Μετά τις προτάσεις των τριών παρατάξεων το Προεδρείο εξελέγη ομόφωνα. Για τη Δημοτική Επιτροπή, που είναι ένα νέο όργανο του Δήμου και αντικαθιστά την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, μετά από πρόταση του επικεφαλής της παράταξης «Η πόλη που θέλουμε» κ. Σάμερ Αθανάσιου Αμάρι, αποφασίστηκε να εκπροσωπηθούν όλες οι παρατάξεις, δηλαδή και η παράταξη του πρώην δημάρχου κ. Κόκουρα, αντί για δύο μέλη επέλεξαν από ένα, οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ώστε να υπάρχει πιο δίκαιη συμμετοχή στη νέα αυτή σημαντική επιτροπή για τον Δήμο Τυρνάβου. Σε διαφορετική περίπτωση και με βάση τα αποτελέσματα η παράταξη «Νέα Δημοτική Κίνηση» δεν θα είχε συμμετοχή στη συγκεκριμένη Επιτροπή.
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Η σύνθεση της Δημοτικής Επιτροπής Τυρνάβου είναι η εξής: Τακτικά μέλη: Αρβανίτης Νικόλαος, Μπάσμπα Διαμάντω, Μπαντόγιας Νικόλαος, Νταλαγιάννης Νικόλαος, Σάμερ Αμάρι, Γιάννης Κόκουρας. Αναπληρωματικά μέλη: Κοψαχείλης Ευθύμιος, Μαμάνου Ευγενία, Γκανάτσιος Απόστολος, Γιώργος Σακούτσιος.

Gallery άρθρου

{gallery}353780{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass