Κοπές πίτας

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2024 17:11

Αυτές τις μέρες σύλλογοι και φορείς της πόλης προγραμματίζουν εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

* Το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, ώρα 8:30 μ.μ. στο εστιατόριο «Λαδοφάναρο», (Ξάνθου 6), στον λόφο του Φρουρίου.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται τηλεφωνικά στη γραμματεία του Συλλόγου, 2410-620.393 καθημερινά 6-8 το απόγευμα.
* Τον ετήσιο χορό του διοργανώνει ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Δήμητρας του Δήμου Αγιάς, στο Πνευματικό Κέντρο της Δήμητρας, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, και ώρα 21:00.
Σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα του συλλόγου αναφέρει:
«Επίσης, θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της βασιλόπιτας, και γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητη η παρουσία όλων των μελών, συγχωριανών και φίλων!
Να γιορτάσουμε τον ερχομό του νέου έτους, να ανταλλάξουμε ευχές και να γλεντήσουμε με την ορχήστρα του Δημήτρη Μιχαλέ μέχρι το πρωί.
Για την ενίσχυση του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Σας περιμένουμε όλους!».
* Η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Κυπρίων ν. Λάρισας, η θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στις 11.45 π.μ. στο ξενοδοχείο «DIVANI».
* Ο Σύλλογος Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 στο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής.
* Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει ο Σύλλογος Γυναικών Αγιάς, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 7:30 μ.μ., στο οικογενειακό κέντρο «Χατζάκος» στην Αγιά (πλατεία Φιλύρων).
Θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική.

 

Κόβουν πίτα
οι Αγιώτες δρομείς

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 11:00 π.μ., στη θέση «Μεγάλη Βρύση» λίγο έξω από το Μεγαλόβρυσο. Θα γίνει ομαδική ανάβαση αθλητών από το παραδοσιακό μονοπάτι που συνδέει την Αγιά με το Μεγαλόβρυσο, με εκκίνηση από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγιάς (ώρα συνάντησης στο σχολείο στις 9:00 π.μ.). Να σημειωθεί ότι θα υπάρχει όχημα στο σχολείο για να μεταφέρει στη «Μεγάλη Βρύση» σάκους με ρούχα για να αλλάξουν οι αθλητές μετά την ανάβαση. Τα μέλη που δεν θα πάρουν μέρος στην ανάβαση, μπορούν να προσέλθουν στη «Μεγάλη βρύση» με δικά τους μέσα στις 11:00 π.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass