Επιστροφή στις ρίζες μας…

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2024 13:51

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Του ανταποκριτή μας)
Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ καρναβαλικής επιτροπής και της αντιδημάρχου Ευγενίας Μαμανού ενόψει των εκδηλώσεων για το Τυρναβίτικο Καρναβάλι – Μπουρανί 2024, προκειμένου να συζητηθεί ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων και οι δηλώσεις συμμετοχής ομάδων στην παρέλαση.

Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή και η συζήτηση διεξήχθη σε ένα καλό κλίμα και με πολλές ιδέες. Η κα Μαμανού ξεκίνησε τη συνάντηση αναφέροντας το όνομα του Καρναβαλιού «Επιστροφή στις ρίζες μας» και μίλησε για πολλές μπαρμπαριές σε Τύρναβο, Αμπελώνα και χωριά, αλλά και σκέψεις για παιδικό καρναβάλι από παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σε διαφορετική ώρα από την κεντρική παρέλαση.
Τόνισε πως το πιο σημαντικό είναι να προσελκύσουμε τον τουρισμό και για αυτόν τον λόγο το πρόγραμμα θα εκδοθεί νωρίς και θα μοιραστεί στα τουριστικά γραφεία, ώστε να δελεάζει τον επισκέπτη.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν ιδέες και από τους παρευρισκομένους, με κοινό στόχο όλων ένα μοναδικό και ασφαλή καρναβάλι το 2024.  
Τέλος, σε συνεργασία του Δήμου Τυρνάβου με την καρναβαλική επιτροπή του Καρναβαλιού της Πάτρας συζητήθηκε να πάει ο Σύλλογος Γαϊτανάκι Μπουρανί στην πόλη της Πάτρας να παρουσιάσει το δρώμενο του Τυρνάβου και σε ανταπόδοση εκείνοι να στείλουν υλικά για άρματα. Τα θέματα των καταστημάτων θα ανακοινωθούν στις επόμενες ημέρες!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass