«Απούσα η κρατική αρωγή στη Γιάννουλη»

Καταγγέλλει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Βασ. Κόκκαλης

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2024 13:43

Την απουσία της κρατικής αρωγής και της κρατικής μέριμνας και φροντίδας για την αποκατάσταση των ζημιών, διαπιστώνει ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης, σε νέα επίσκεψή του χθες, στις πλημμυρόπληκτες Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης.

Ο κ. Κόκκαλης μίλησε με κατοίκους και πραγματοποίησε αυτοψία, ακούγοντας παράπονα και επισημάνσεις, τις οποίες όπως τόνισε, θα φέρει άμεσα στη βουλή. Σε δήλωσή του, ο Λαρισαίος πολιτικός ανέφερε τα εξής: «Από τη νέα επίσκεψή μου στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, είναι ξεκάθαρο ότι οι πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας βρίσκονται ακόμη στο περίμενε. Μετά την «πλημμύρα» διαβεβαιώσεων από την κυβέρνηση, ήρθε η αδιαφορία. Χωρίς κρατική αρωγή και μέριμνα για την αποκατάσταση των ζημιών. Μέχρι σήμερα δεν έχουν αποζημιωθεί ούτε τα υπόγεια, ούτε οι κοινόχρηστοι χώροι, την ώρα που αξία των ακινήτων στην περιοχή έχει μειωθεί δραματικά. Η επιδότηση του ενοικίου είναι μόλις για 6 μήνες, τελειώνει τον ερχόμενο Μάρτιο και αφορά μόνον το ήμισυ του μισθώματος. Την ίδια ώρα, ο βρεφονηπιακός σταθμός δεν λειτουργεί, ταλαιπωρώντας πλήθος οικογενειών, ενώ την ίδια μοίρα έχει και το κλειστό γυμναστήριο. Άμεσα θα φέρω το θέμα στη Βουλή, ζητώντας εξηγήσεις από τους αρμόδιους υπουργούς. Δε θα σταματήσω, μέχρι να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων» κατέληξε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass