Ετοιμάζουν τα τρακτέρ...

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ -ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2024 14:20

Στραμμένα στον Παλαμά Καρδίτσας είναι τα βλέμματα των Θεσσαλών αγροτών, όπου σήμερα το απόγευμα οι Ενωτικές Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων συνεδριάζουν για να αποφασίσουν τον συντονισμό και την κλιμάκωση του αγώνα, καθώς κορυφώνονται οι φετινές αγροτικές κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας στον κόμβο Πλατυκάμπου, όπου παραμένουν για 4η εβδομάδα οι αγρότες, κυρίως των παρακάρλιων περιοχών «η πρόσφατη περιοδεία του κυβερνητικού κλιμακίου δεν απέδωσε τίποτα, αφού δεν έδωσε καμία λύση στα γνωστά προβλήματα των Θεσσαλών αγροτών. Αυτά που γνωρίζαμε τον Οκτώβριο αυτά και επαναλήφθησαν. Η κυβέρνηση δεν θέλει να συζητήσει με τους αγρότες που βρίσκονται στους δρόμους. Πρέπει η μεγάλη συμμετοχή στις επικείμενες κινητοποιήσεις να την αναγκάσουν να συρθεί σε διάλογο με το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, αλλά κυρίως να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα αγροτικού πληθυσμού. Ο ΥΠΑΑΤ Λ. Αυγενάκης αναλώθηκε σε υποσχέσεις, ενώ οι κομματικοί μηχανισμοί βρήκαν ευκαιρία να δράσουν, εν είδει προπαγάνδας εις βάρος των αγροτικών κινητοποιήσεων. Όσο και να θέλουν να τα αποφύγουν, τα τρακτέρ θα βγούνε στους δρόμους για να αναδείξουν τα οξυμένα προβλήματα».
Να σημειωθεί ότι εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό ήταν η μηχανοκίνητη πορεία που πραγματοποίησαν στην πόλη του Βόλου, οι αγρότες της Μαγνησίας, αποδεικνύοντας ότι φέτος οι διαθέσεις των αγροτών είναι να ασκήσουν αφόρητη πίεση στην κυβέρνηση, ώστε να τους στηρίξει στα οξυμένα ζητήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν.
Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass