Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2024 7:00

Ομιλία για τη βία

Ομιλία θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή, στον Άγιο Αχίλλιο, στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων, από τον κ. Κωνσταντίνο Κορναράκη, τακτικό καθηγητή στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Ο ρόλος της οικογένειας στη γένεση του προβλήματος της βίας και στην πρόληψή του».


Ομιλία στη ΓΕΧΑ

Αύριο Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α., οδός Μανδηλαρά 14, θα γίνει ομιλία από τον π. Κύριλλο γιατρό, ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, με θέμα «Ζυγίζεις καλά;».
Την εκδήλωση οργανώνει το Τμήμα Λάρισας της Πανελλήνιας Ενωσης Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή».

 

Εκδρομή Πελοποννησίων

Ο Σύνδεσμος Πελοποννησίων Νομού Λάρισας «Ο Μωριάς» διοργανώνει διήμερη εκδρομή με διαμονή στο Ναύπλιο στις 3 και 4 Φεβρουαρίου 2024. Στο πλαίσιό της θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στη διώρυγα της Κορίνθου, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, στο Ναύπλιο, στο Παλαμήδι και στο Λουτράκι. Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων στα τηλ. 6943-481.448, 6976-594.330 και 6973-587.955.

 

Εκλογές Κρανιωτών

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας και περιχώρων «Η Ξηροκρανιά» αύριο Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας (Καραθάνου 33 στην Λάρισα). Παράλληλα, στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνέλευση είναι: Απολογισμός δράσης του Δ.Σ. για το έτος 2023. Οικονομικός απολογισμός 2023. Προγραμματισμός δράσης για το 2024. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6976-497.616.

 

Βραβεύσεις Ιατρικού Συλλόγου

Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας βραβεύει τα παιδιά των μελών του, που πέτυχαν στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά την περίοδο 2023. Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα Σάββατο 20 Ιανουαρίου και ώρα 21:00, στο «Εν Λαρίση» (Μητροπολίτου Δωροθέου 1).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass